Fastighetsbyrån Sala

Fastighetsbyrån Sala

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Camilla Berg
Camilla Berg mäklare
Camilla Berg

Med en bakgrund som salsalärare och mina första erfarenheter av mäkleri i Spanien så skiljer jag ut mig från mängden. Som mäklare är jag genuint intresserad av att hjälpa till. Jag lyssnar på mina kunder för att på riktigt förstå mina kunder och de utmaningar de står inför. Sedan tror jag det är viktigt att jag är öppen och transparent. Det går inte att försöka mörka eller skönmåla som...

Mäklare Emelie Videll
Emelie Videll

Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Harbo, Heby, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Möklinta, Ransta, Sala, Salbohed och Västerfärnebo.

Mäklare Henrik Johansson
Henrik Johansson

Henrik Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Harbo, Heby, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Möklinta, Ransta, Sala, Salbohed och Västerfärnebo.

Mäklare Ingela Nordgren
Ingela Nordgren

Ingela Nordgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Harbo, Heby, Huddungeby, Morgongåva, Runhällen, Tärnsjö, Vittinge, Östervåla, Möklinta, Ransta, Sala, Salbohed och Västerfärnebo.

Fastighetsbyrån Sala

Fredsgatan 22
73330 Sala

sala@fastighetsbyran.se

0224-853 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Sala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.