Fastighetsbyrån Södertälje

Fastighetsbyrån Södertälje

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Danny Ishak
Danny Ishak mäklare
Danny Ishak

Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Företaget står för trygghet, affärsmässighet och engagemang vilka är faktorer jag värdesatte högt. Det som motiverar mig i mitt yrke är att arbeta med människor och skapa förutsättningar för att lösa en bra bostadsaffär. För mig är en bra bostadsaffär att hitta rätt köpare som värdesätter bostaden lika högt som säljaren. För mig är det...

Mäklare Adam Klingblom
Adam Klingblom

Adam Klingblom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Andreas Ersson
Andreas Ersson

Andreas Ersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Daniel Varli
Daniel Varli

Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Filip Källström
Filip Källström

Filip Källström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Jenny Magnefelt
Jenny Magnefelt

Jenny Magnefelt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Stockholm.

Mäklare Linda Holmström
Linda Holmström

Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Nahren Younan Linerstad
Nahren Younan Linerstad

Nahren Younan Linerstad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Nathalie Hammarström
Nathalie Hammarström

Nathalie Hammarström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö och Södertälje.

Mäklare Paulina Uebel
Paulina Uebel

Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Rebecka Jänkälä
Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Sanna Magnusson
Sanna Magnusson

Sanna Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Björnlunda, Gnesta, Stjärnhov, Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Sebastian Rosenberg
Sebastian Rosenberg

Sebastian Rosenberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Sofia Lindau
Sofia Lindau

Sofia Lindau är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Thomas Aslan
Thomas Aslan

Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare Tinna Briem
Tinna Briem

Tinna Briem är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö, Nykvarn och Södertälje.

Mäklare William Bemarre
William Bemarre

William Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, villor i Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo, Mörkö och Södertälje.

Fastighetsbyrån Södertälje

Storgatan 7
15172 Södertälje

sodertalje@fastighetsbyran.se

08-550 604 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Södertälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.