Fastighetsbyrån Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping

Fastighetsbyrån Söderköping

Din mäklare i Söderköping
Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja. Fastighetsbyrån har varit verksamma i Söderköping sedan 1960-talet. Vi är idag en stor och pålitlig aktör med ett starkt varumärke och väl-rekommenderat namn.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med högt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar målinriktat för att nå bästa tänkbara resultat.

Kontorets placering alldeles intill Hagatorget ger oss bästa butiksläge och mycket bra exponeringsmöjligheter mitt i Söderköping. Vår strävan är att vara det naturliga alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad.

Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Johansson
Daniel Johansson

Daniel Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östergötland.

Mäklare Johan Lenngren
Johan Lenngren

Johan Lenngren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östergötland.

Mäklare Marie Nikander
Marie Nikander

Marie Nikander är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östergötland.

Fastighetsbyrån Söderköping

Skönbergagatan 1
61430 Söderköping

soderkoping@fastighetsbyran.se

0121-217 77

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Söderköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.