Fastighetsbyrån Säter

Fastighetsbyrån Säter

Fastighetsbyrån Säter

Trästaden Säter präglas av både småstad och landsbygd och erbjuder genuin miljö med närhet till alla bekvämligheter. Fastighetsbyrån i Säter har varit etablerade sedan 1966. Med vår lokala förankring, kunskap samt banknära samarbete kan vi erbjuda en trygg och lyckad fastighetsaffär.

Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet. Vi tycker det är mycket stimulerande att kunna hjälpa dig i ett av livets viktigaste beslut, att köpa och sälja bostad. Vi arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är en av fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Vill du ha en välutbildad och målinriktad mäklare som kan ge trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor och funderingar!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Joakim Sultan
Joakim Sultan mäklare
Joakim Sultan

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag stävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Maja Sultan
Maja Sultan mäklare
Maja Sultan

Mitt driv är att du som säljare ska känna dig trygg och nöjd genom att anlita mig som mäklare. Självklart har vi båda även ett gemensamt mål - att få en smidig försäljning som leder till att du får högsta, möjliga slutpris.

Fastighetsbyrån Säter

Box 16
78321 Säter

sater@fastighetsbyran.se

0225-524 62

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Säter?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.