Fastighetsbyrån Ronneby

Fastighetsbyrån Ronneby

Fastighetsbyrån Ronneby

Vi har funnits i Ronneby sedan 1974 och hjälper årligen omkring 250 familjer med deras bostadsaffärer. Fastighetsbyrån är marknadsledare och vi har mångårig erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden.

Oavsett om du ska sälja eller köpa är det viktigt att du pratar med människor som kan marknaden. Vi på Fastighetsbyrån säljer fler bostäder i Ronneby än någon annan. Det gör att vi har bra koll på prisbilden, gott om kontakter och ett stort antal köpare i våra register.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av engagerade personer som anpassar vår tjänst efter just dina önskemål för att nå ett lyckat resultat.

Våra mäklare

Mäklare Christian Gustafsson
Christian Gustafsson

Christian Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Fredrik Sandén
Fredrik Sandén

Fredrik Sandén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Katarina Månsson
Katarina Månsson

Katarina Månsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Backaryd, Bräkne-Hoby, Eringsboda, Hallabro, Johannishus, Kallinge, Listerby och Ronneby.

Mäklare Mia Hagwaern
Mia Hagwaern

Mia Hagwaern är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Backaryd, Bräkne-Hoby, Eringsboda, Hallabro, Johannishus, Kallinge, Listerby och Ronneby.

Fastighetsbyrån Ronneby

Karlskronagatan 15
37230 Ronneby

ronneby@fastighetsbyran.se

0457-160 30

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ronneby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.