Fastighetsbyrån Nyköping

Fastighetsbyrån Nyköping

Fastighetsbyrån Nyköping

Din mäklare i Nyköping

I det sörmländska kulturlandskapet, med närhet till både havet och Europa, finns residensstaden Nyköping.Det är en attraktiv småstad med stor inflyttning och aktivt bostadsbyggande. Nyköping är även högst delaktig i byggnationen av Ostlänken som kommer spela en central roll för Skavsta flygplats, Nyköpings centrum och närliggande hamnar.

Erfarna mäklare i Nyköping

Med kontor i det centrala Sparbankshuset kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, både för dig som vill sälja eller köpa. Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Nyköping och Oxelösund, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för en lyckad försäljning. Vårt nära samarbete med Sörmlands sparbank gör också att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

Väkommen att kontakta din mäklare i Nyköping!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Wallén
Anders Wallén

Anders Wallén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enstaberga, Jönåker, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Mäklare Jens Öhling
Jens Öhling

Jens Öhling är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Enstaberga, Jönåker, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Mäklare Josefine Karlsson
Josefine Karlsson

Josefine Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Lena Ekström
Lena Ekström

Lena Ekström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Enstaberga, Jönåker, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Mäklare Lennart Andersson
Lennart Andersson

Lennart Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enstaberga, Jönåker, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena och Ålberga.

Fastighetsbyrån Nyköping

Östra Storgatan 1
61134 Nyköping

nykoping@fastighetsbyran.se

0155-28 60 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.