Fastighetsbyrån Linköping

Fastighetsbyrån Linköping

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ida Yakoub Olevid
Ida Yakoub Olevid mäklare
Ida Yakoub Olevid

Min personliga styrka är min optimism och min vilja samt förmåga att se saker från den ljusa sidan. Jag är som person oerhört ambitiös och det i kombination med lyhördhet tror jag på ett vinnande koncept i den här branschen , allting ska ske på kundens villkor och dessa ska alltid komma i första rummet. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stort...

Mäklare Majken Lundh
Majken Lundh mäklare
Majken Lundh

Majken Lundh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Östergötland.

Mäklare Johan Näsberg
Johan Näsberg

Johan Näsberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Martin Gustafsson
Martin Gustafsson

Martin Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Mats Andersson
Mats Andersson

Mats Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Ronja Westh
Ronja Westh

Ronja Westh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Sebastian Karlsson
Sebastian Karlsson

Sebastian Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Mäklare Srdjan Vejnovic
Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Tobias Svärd
Tobias Svärd

Tobias Svärd är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bestorp, Brokind, Gammalkil, Linghem, Linköping, Ljung, Ljungsbro, Nykil, Sturefors, Ulrika, Vikingstad och Vreta Kloster.

Fastighetsbyrån Linköping

Repslagaregatan 23A
58222 Linköping

linkoping@fastighetsbyran.se

013-129125

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Linköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.