Fastighetsbyrån Kungsholmen

Fastighetsbyrån Kungsholmen

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Zeynep Anadol
Zeynep Anadol mäklare
Zeynep Anadol

Jag är en ambitiös och driven mäklare med fokus på nöjda kunder och trygga affärer, för det krävs kompetens, tillit och engagemang. Med stort affärssinne och noggrannhet satsar jag hundra procent på varenda affär. Jag är professionell och gör mitt arbete med stor glädje.

Mäklare Jesper Täktblad
Jesper Täktblad

Jesper Täktblad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Malin Bogdanoff
Malin Bogdanoff

Malin Bogdanoff är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Jönköping.

Mäklare Michael Forsberg
Michael Forsberg

Michael Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Natalie Strand
Natalie Strand

Natalie Strand är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Nicole Åman
Nicole Åman

Nicole Åman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Mäklare Patrik Fischer
Patrik Fischer

Patrik Fischer är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Hornsbergs strand, Kristineberg, Kungsholmen, Lilla Essingen, Marieberg, Stadshagen och Stora Essingen.

Fastighetsbyrån Kungsholmen

Hantverkargatan 27
11221 Stockholm

kungsholmen@fastighetsbyran.se

08-653 78 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.