Fastighetsbyrån Kungälv

Fastighetsbyrån Kungälv

Fastighetsbyrån Kungälv

Kungälv är staden vi älskar, lever och verkar i. Småstaden och kustkommunen strax norr om Göteborg som omges av hav, älv och vacker natur. Här finns allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport- och fritidsanläggningar, shoppingmöjligheter och mysiga kaféer. Självklart måste vi också nämna utmärkta kommunikationer, bra serviceutbud och Fastighetsbyrån.

När vi träffar dig för första gången - när du ska köpa eller sälja din första bostad – är det början på en lång relation. Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget känns bättre än när tidigare säljare och köpare ringer upp för att be om vår experthjälp igen. Då vet vi att vi lyckats göra ett bra arbete.

Det mesta i livet handlar om förtroende och det är därför ett av våra viktigaste ledord tillsammans med engagemang och affärsmässighet. Dessa präglar vårt arbete och har, tillsammans med vår energi, både mot dig som kund och mot varandra, bidragit till vår framgång.

Kungälv är inne i en expansiv fas och vi vill ligga i utvecklingens framkant kunskapsmässigt, med senaste tekniken och bästa marknadsföringen i noggrant utvalda kanaler. Vi har en dedikerad och erfaren nyproduktionsmäklare på heltid, som har en helhetsbild över Kungälvs utveckling – en självklarhet för att uppnå våra mål. Vi vill vara med från start i varje projekt för att rådge och maximera boendekvalité samt försäljningsvärde.

Hösten 2017 flyttade vi till nya fina lokaler på Kongahällatomten. Vi är starkt rotade i kommunen sedan drygt 40 år tillbaka och marknadsledande med en vision om att vara det mest rekommenderade företaget både i Sverige och i Kungälv.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Louise Palö
Louise Palö mäklare
Louise Palö

Louise Palö är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Mäklare Alexander Bjurenlind
Alexander Bjurenlind

Alexander Bjurenlind är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Mäklare Carolina Zanders
Carolina Zanders

Carolina Zanders är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Mäklare Caroline Prytz
Caroline Prytz

Caroline Prytz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Mäklare Cecilia Palm
Cecilia Palm

Cecilia Palm är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland.

Mäklare Pontus Hallsberg
Pontus Hallsberg

Pontus Hallsberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Tilda Gustafsson
Tilda Gustafsson

Tilda Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare William Stenberg
William Stenberg

William Stenberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Harestad, Hålta, Kareby, Kode, Kungälv, Kärna, Lycke, Marstrand, Romelanda, Västkusten och Ytterby.

Fastighetsbyrån Kungälv

Vendergatan 4
44231 Kungälv

kungalv@fastighetsbyran.se

0303-645 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.