Fastighetsbyrån Karlstad

Fastighetsbyrån Karlstad

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Amanda Arvidsson
Amanda Arvidsson mäklare
Amanda Arvidsson

Mitt enda mål är i slutändan att ha riktigt nöjda kunder. Jag ser till att med ett stort engagemang, lyhördhet, erfarenhet och strategiska sätt skapa en affär som gynnar både köpare och säljare. Utöver ett högt slutpris är jag även uppmärksam på alla andra viktiga komponenter för en framgångsrik affär - så som överenskommelse gällande tillträde, extravisningar på kort varsel, flexibilitet kring...

Mäklare Jonas Linsell
Jonas Linsell mäklare
Jonas Linsell

Specialiserad bostadsrättsmäklare sedan 2013.

Mäklare Adam Varberg
Adam Varberg

Adam Varberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare André Byström
André Byström

André Byström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Edsvalla, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Andreas Magnusson
Andreas Magnusson

Andreas Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Deje, Edsvalla, Filipstad, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Lesjöfors, Molkom, Nordmarkshyttan, Nykroppa, Skattkärr, Skoghall, Vålberg och Väse.

Mäklare David Aspnor
David Aspnor

David Aspnor är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Edsvalla, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Ellen Larsson
Ellen Larsson

Ellen Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Emmy Didriksson
Emmy Didriksson

Emmy Didriksson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Edsvalla, Hammarö, Karlstad, Molkom, Skattkärr, Skoghall, Vålberg och Väse.

Mäklare Fia Johannesson
Fia Johannesson

Fia Johannesson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Värmland.

Mäklare Fredrik Jäfverström
Fredrik Jäfverström

Fredrik Jäfverström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Edsvalla, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Jonas Björk
Jonas Björk

Jonas Björk är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Edsvalla, Hammarö, Karlstad, Molkom, Skattkärr, Skoghall, Vålberg och Väse.

Mäklare Kristoffer Kullberg
Kristoffer Kullberg

Kristoffer Kullberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Edsvalla, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Linnea Grahn
Linnea Grahn

Linnea Grahn är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Edsvalla, Hammarö, Karlstad, Molkom, Skattkärr, Skoghall, Vålberg och Väse.

Mäklare Mattias Åkerblom
Mattias Åkerblom

Mattias Åkerblom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Edsvalla, Hammarö, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Skoghall, Vålberg och Väse.

Mäklare Norbert Vajda
Norbert Vajda

Norbert Vajda är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Sanna Mattsson
Sanna Mattsson

Sanna Mattsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Edsvalla, Karlstad, Kil, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Fastighetsbyrån Karlstad

Östra Torggatan 14
65224 Karlstad

karlstad@fastighetsbyran.se

054-18 52 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Karlstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.