Fastighetsbyrån Jönköping

Fastighetsbyrån Jönköping

Fastighetsbyrån Jönköping

Söker du en erfaren mäklare i Jönköping, som kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa? Fastighetsbyrån är redo att hjälpa dig, oavsett om du ska sälja din bostad eller behöver hitta en ny. Välkommen till oss!

Mäklare i Jönköping sedan 50 år
Din bostadsaffär är kanske den största och viktigaste affären i ditt liv. Hos Fastighetsbyråns mäklare i Jönköping är både den och du i trygga händer. I 50 år har vi varit en del av staden. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare med sammanlagt över 100 års erfarenhet. Vi arbetar ärligt, engagerat och med dina behov i fokus. Här finns inga fyrkantiga arbetsmodeller – istället ser vi med nya ögon på varje köpare och säljare vi möter. Med god lokalkännedom och stort kontaktnät har vi alla förutsättningar att hjälpa dig på bästa sätt!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anders Lagerquist
Anders Lagerquist mäklare
Anders Lagerquist

Jag är en av två delägare på Fastighetsbyrån i Jönköping och har arbetat i företaget sedan 1994. Med mina många år i branschen så har jag hittat ett sätt att hjälpa dig som säljare till en riktigt bra affär. Viktigt för mig med at du får ett högt slutpris och en bekväm resa under hela affären! Jag specialiserar sig främst på villor, fritidshus samt mindre gårdar. Har även jobbat en hel del med...

Mäklare Anders Ryvallius
Anders Ryvallius mäklare
Anders Ryvallius

Min önskan är att du ska bli nöjd med min tjänst och känna dig trygg genom hela processen. Du kommer få bra betalt eftersom jag ser till att alla tänkbara köpare ska få chansen att se er bostad!

Mäklare Daniel Gesher
Daniel Gesher mäklare
Daniel Gesher

Jag stormtrivs i min roll som mäklare och har en stark drivkraft för att se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Evelyn Daniel
Evelyn Daniel mäklare
Evelyn Daniel

Jag brinner för mitt yrke och är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor, därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Mitt engagemang har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare,

Mäklare Jenny Eriksson
Jenny Eriksson mäklare
Jenny Eriksson

Jenny Eriksson började sin yrkesbana som frisör, men valde att byta bana och ta sig an utmaningen som mäklare. Jenny ser det som stimulerande att bo och verka i Jönköping. Hon gillar det höga tempot och drivs av alla sociala kontakter som arbetet medför. Hon älskar sin hemstad Jönköping, inte minst för dess unika läge som landets sjörika knutpunkt, och drivs av att hitta potentialen i alla hem....

Mäklare Pernilla Lans
Pernilla Lans mäklare
Pernilla Lans

Till min absoluta styrka hör inte bara en hög servicekänsla utan också ett sätt att hela tiden ha en rak kommunikation. Jag drivs av nöjda kunder och lägger ner ett stort engagemang i varje enskild bostadsaffär. Efter 22 år i branschen så har jag det som krävs för att ni ska få en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Said Ajkunic
Said Ajkunic mäklare
Said Ajkunic

Med noggrannhet och ett starkt engagemang för varje affär strävar jag alltid efter att uppnå dina önskemål som säljare. Jag är en målinriktad och trygg mäklare som jobbar hårt för att just du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Tomas Jr Kulig
Tomas Jr Kulig mäklare
Tomas Jr Kulig

Jag har ett brinnande intresse för fastigheter och drivs av att hjälpa mina kunder till goda affärer där jag genom berikande möten får vara en del av människors olika livsskeden.

Mäklare Anna Andersson
Anna Andersson

Anna Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Carola Ivarson
Carola Ivarson

Carola Ivarson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Bankeryd, Bottnaryd, Gränna, Huskvarna, Jönköping, Lekeryd, Munksjöstaden, Månsarp, Norrahammar, Taberg, Tenhult och Visingsö.

Mäklare Catharina Pölder
Catharina Pölder

Catharina Pölder är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bankeryd, Bottnaryd, Gränna, Huskvarna, Jönköping, Lekeryd, Munksjöstaden, Månsarp, Norrahammar, Taberg, Tenhult och Visingsö.

Mäklare Eveline Ottosson
Eveline Ottosson

Eveline Ottosson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Rebecka Emanuelsson
Rebecka Emanuelsson

Rebecka Emanuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Fastighetsbyrån Jönköping

Box 2255
55002 Jönköping

jonkoping@fastighetsbyran.se

036-34 48 80

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Jönköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.