Fastighetsbyrån Järfälla

Fastighetsbyrån Järfälla

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Victor Ydrauw
Victor Ydrauw mäklare
Victor Ydrauw

Noggrannhet, målmedvetenhet och att alltid hålla en hög servicenivå är mina nycklar i jobbet. Det i kombination med att ha Sveriges största mäklarföretags resurser i ryggen skapar optimala förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning. Jag har flera rekordförsäljningar på min meritlista och kan lämna goda referenser. Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.

Mäklare Ian Collett
Ian Collett mäklare
Ian Collett

Ian Collett är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Andreas Strindemark
Andreas Strindemark

Andreas Strindemark är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Benjamin Afsan
Benjamin Afsan

Benjamin Afsan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Håkan Karman
Håkan Karman

Håkan Karman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Bro, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll, Kungsängen, Upplands-Bro och Viksjö.

Mäklare Jörgen Petersson
Jörgen Petersson

Jörgen Petersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Lova Georgsson
Lova Georgsson

Lova Georgsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Mathias Nesselsten
Mathias Nesselsten

Mathias Nesselsten är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Mikael Karademir
Mikael Karademir

Mikael Karademir är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Oscar Rehn
Oscar Rehn

Oscar Rehn är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Per Andersson
Per Andersson

Per Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Bro, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll, Kungsängen, Upplands-Bro och Viksjö.

Mäklare Philip Strådal
Philip Strådal

Philip Strådal är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Robert Löwkrantz
Robert Löwkrantz

Robert Löwkrantz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Järfälla, Kallhäll och Viksjö.

Fastighetsbyrån Järfälla

Box 10
17721 Järfälla

jarfalla@fastighetsbyran.se

08-584 009 80

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Järfälla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.