Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

Fastighetsbyrån Halmstad

När Halmstadborna byter bostad väljer de ofta att ta hjälp av oss på Fastighetsbyrån. Skälet till det är att vi skapar resultat som är tillfredsställande för både säljare och köpare. Gång på gång.

Med en rikstäckande organisation i ryggen – och Swedbank under samma tak – kan vi lägga allt fokus på att serva våra kunder på bästa sätt. Att vi är stora betyder också att vi har resurser att nå igenom mediebruset. Dessutom har vi tillgång till riktigt bra exponering lokalt, på Storgatan i Halmstad såväl som på bankkontoret i Getinge. Det ger resultat.

Kolla med Fastighetsbyrån – Sveriges enda miljöcertifierade mäklarkedja – innan du väljer mäklare nästa gång. I Halmstad är vi elva medarbetare, som alla är väl förtrogna med den lokala marknaden. Att vi är många betyder inte att vi är mindre personliga, det ökar bara dina valmöjligheter. Du hittar oss vid Stora torg. Välkommen in.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Ludvigsson
Andreas Ludvigsson mäklare
Andreas Ludvigsson

Med fokus på förmedling av villor och fritidshus är jag manad att hjälpa just Er. Jag är född och uppvuxen i Halmstad, och känner därför till denna sommarstad som min egen ficka. Då en bostadsaffär många gånger är den största affären i livet är det av vikt för mig att ni både som säljare och köpare får en god upplevelse då ni väljer att genomföra er bostadsaffär med hjälp av mig. Jag är ständigt...

Mäklare Caroline Ludvigsson
Caroline Ludvigsson mäklare
Caroline Ludvigsson

Jag säljer bostadsrätter i Halmstad. Det var mitt intresse för försäljning i kombination med affärer och människor som gjorde att jag valde att studera till fastighetsmäklare. Jag är född och uppvuxen i Halmstad. Min goda lokalkännedom kommer väl till pass i strävan att hjälpa mina kunder att hitta sitt nya drömboende. Varmt välkommen att kontakta mig om ni funderar på att byta boende eller om ni...

Mäklare Evelina Johansson
Evelina Johansson mäklare
Evelina Johansson

Erfarenhet på snart 8 år. Kan Halmstad och brinner för mitt yrke.

Mäklare Fredrik Carlsson
Fredrik Carlsson mäklare
Fredrik Carlsson

Med stor lyhördhet och personligt engagemang brinner jag för att stötta dig i en av livets stora affärer. Jag vill att du ska känna dig trygg & delaktig - därför finns jag hela tiden tillgänglig för dig. Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska på högsta möjliga slutpris!

Mäklare Lars Rane
Lars Rane mäklare
Lars Rane

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Halmstad i 23 år

Mäklare Sofie Rane
Sofie Rane mäklare
Sofie Rane

Sofie Rane är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Eldsberga, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Haverdal, Kvibille, Oskarström, Sennan, Simlångsdalen, Slättåkra, Vilshärad, Västkusten och Åled.

Mäklare Conny Thornberg
Conny Thornberg

Conny Thornberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Eldsberga, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Haverdal, Kvibille, Oskarström, Sennan, Simlångsdalen, Slättåkra, Vilshärad, Västkusten och Åled.

Mäklare Dino Kara
Dino Kara

Dino Kara är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Erling Miles
Erling Miles

Erling Miles är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eldsberga, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Haverdal, Kvibille, Oskarström, Sennan, Simlångsdalen, Slättåkra, Vilshärad, Västkusten och Åled.

Mäklare Heléne Thornberg
Heléne Thornberg

Heléne Thornberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eldsberga, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Haverdal, Kvibille, Oskarström, Sennan, Simlångsdalen, Slättåkra, Vilshärad, Västkusten och Åled.

Fastighetsbyrån Halmstad

Box 257
30107 Halmstad

halmstad@fastighetsbyran.se

035-218145

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Halmstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.