Fastighetsbyrån Habo & Mullsjö

Fastighetsbyrån Habo & Mullsjö

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Mitt i centrum välkomnar vi er till vårt kontor i Habo. 2006 bestämde Fastighetsbyrån sig att bli en del av denna storsatsande kommun. Sedan dess har vi växt oss starka i Habo och vår verksamhet innefattar idag även Mullsjö.

Välkomna in till vårt kontor där våra välrenommerade och kunniga mäklare möter Er för att tillsammans ta första steget in i en lyckad bostadsaffär. Vi sätter stort värde på personligt engagemang i de affärer vi förmedlar och vill att Ni som kund ska känna Er väl omhändertagen. I och med att Habo växer ökar också behovet på bostäder och vi tycker det är fantastiskt roligt att vara med i utvecklingen av denna blomstrande marknad.

Våra mäklare

Mäklare Evelyn Daniel
Evelyn Daniel mäklare
Evelyn Daniel

Jag brinner för mitt yrke och är nu inne på mitt nionde år som fastighetsmäklare. Jag tycker att det är genuint roligt att hjälpa människor, därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga kvalitet. Mitt engagemang har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare,

Mäklare Mattias Nilsson
Mattias Nilsson mäklare
Mattias Nilsson

Jag har mycket god lokalkännedom i Habo/Mullsjö då jag enbart mäklar i dessa kommuner. Jag har mycket nöjda kunder och väldigt goda försäljningsresultat.

Fastighetsbyrån Habo & Mullsjö

Box 2255
55002 Jönköping

habo@fastighetsbyran.se

036-411 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Habo & Mullsjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.