Fastighetsbyrån Höganäs

Fastighetsbyrån Höganäs

Fastighetsbyrån Höganäs

Vi på Fastighetsbyrån är ett väl sammansvetsat team med mångårig erfarenhet av marknaden i Höganäs Kommun. Efter att vi i tre år jobbat stenhårt för att bli bäst är vi nu marknadsledande i Höganäs kommun.

Idag säljer vi mer än vart fjärde hus i kommunen. Detta gör att vi är de som träffar flest visningskunder och har med största sannolikhet en köpare redan till din bostad.

Vi finns mitt i centrum av Höganäs på Storgatan 65B. Titta gärna in till oss om du funderar på att sälja eller köpa. Vi bjuder så gärna på en kopp kaffe medan vi diskuterar dina framtidsplaner och hur vi bäst kan hjälpa er.

Varmt välkomna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Emile Antier Bandstein
Emile Antier Bandstein mäklare
Emile Antier Bandstein

Varmt välkomna att kontakta mig för ett personligt möte så går vi igenom hur jag kan skapa värde för er.

Mäklare Gilbert Christoffersson
Gilbert Christoffersson mäklare
Gilbert Christoffersson

Varmt välkomna att kontakta mig för ett personligt möte så går vi igenom hur jag kan skapa värde för er.

Mäklare Nathalie Vanek
Nathalie Vanek mäklare
Nathalie Vanek

Efter examen på Malmö Högskola 2014 började jag jobba på Fastighetsbyrån i Ängelholm där jag från första stund varit toppresterande och en av kommunens mest anlitade mäklare. Jag håller mycket hög servicegrad och förmedlar din bostad på ett tryggt och professionellt sätt. Med stor entusiasm, höga ambitioner och noggrannhet hjälper jag dig till en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Patric Leo
Patric Leo mäklare
Patric Leo

Jag är född och uppvuxen i Viken strax utanför Höganäs och har arbetat som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Höganäs sedan 2011. Valet var enkelt eftersom jag har stor kännedom om alla de områden som vi är verksamma i från Höganäs samt de mindre område runt om i kommunen. Att ha en stark anknytning till den ort man arbetar och verkar i tycker jag är viktigt. Jag tycker att mitt arbete som...

Fastighetsbyrån Höganäs

Storgatan 65B
26331 Höganäs

hoganas@fastighetsbyran.se

042-33 20 20

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Höganäs?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.