Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg

Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg

Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg

Fastighetsbyrån på Hisingen startades under 60-talet med kontor på Wieselgrensplatsen. Vårt verksamhetsområde omfattas av Norra Älvstranden, Lundby, Tuve, Backa och Kärra-Rödbo. 2011 öppnade vi portarna till ännu ett kontor. Detta är beläget på en av Hisingens bästa platser, nere på bryggan på Eriksberg.

Kontoret på Eriksberg jobbar mestadels med bostadsätter men även en och annan villa. Vår styrka är framförallt lång erfarenhet på Hisingen, vårt nära samarbete med Swedbank samt vår marknadsledande position i Göteborg som ger oss övertygelsen om att vi är bäst lämpade att hjälpa dig när du tänker förändra ditt boende.

Vi hjälper dig både innan och efter en försäljning eller köp av bostad. Allt för att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Lisa Johansson
Lisa Johansson mäklare

Lisa Johansson

För mig är detta ett förtroende som jag vill förvalta på bästa möjliga sätt. Jag lägger ett stort personligt engagemang från början till slut och jag finns med under hela försäljningsprocessen, också efter försäljningen. Jag strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris och med ett gott samarbete kommer man långt.

Mäklare Joachim Carlstedt

Joachim Carlstedt

Joachim Carlstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Göteborg och Kungälv.

Mäklare Levent Kantarci

Levent Kantarci

Levent Kantarci är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bergsjön, Bergum, Gunnared, Gunnilse, Kortedala, Nylöse och Olofstorp.

Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg

Sörhallskajen 16B
41763 Göteborg

eriksberg@fastighetsbyran.se

031-23 15 40

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.