Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

Gävle har god tillgänglighet genom snabba kommunikationer, dessutom finns det mycket att uppleva då det är en stad med stark kultur- och idrottsprofil.

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter, bostäder i Älvkarleby kommun och kommersiella fastigheter.

Vi har den lokala kännedom, som är ett måste, för att kunna få köpare och säljare att hitta varandra. Vi har ett nytt och fräscht kontor med stans bästa skyltläge där din bostad kommer att exponeras på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna-Lena Gustavsson
Anna-Lena Gustavsson mäklare
Anna-Lena Gustavsson

Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete. Jag vill att du ska bli 100 % nöjd och få den bästa upplevelsen av din bostadsresa.

Mäklare Alexander Castro
Alexander Castro mäklare
Alexander Castro

Alexander Castro är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gävleborg.

Mäklare Marcus Sundberg
Marcus Sundberg mäklare
Marcus Sundberg

Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Markus Westblad
Markus Westblad mäklare
Markus Westblad

Markus Westblad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo och Stockholm.

Mäklare Robert Brandt
Robert Brandt mäklare
Robert Brandt

Robert Brandt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Stefan Tröjbom
Stefan Tröjbom mäklare
Stefan Tröjbom

Stefan Tröjbom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Skutskär och Älvkarleby.

Mäklare Carolina Thalén
Carolina Thalén

Carolina Thalén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Jakob Hallin
Jakob Hallin

Jakob Hallin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet, Valbo, Skutskär och Älvkarleby.

Mäklare Jonas Söderhäll
Jonas Söderhäll

Jonas Söderhäll är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Gävleborg.

Mäklare Mikael Johnsson
Mikael Johnsson

Mikael Johnsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Mäklare Tim Hallin
Tim Hallin

Tim Hallin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Axmar, Bergby, Forsbacka, Furuvik, Gävle, Hamrångefjärden, Hedesunda, Norrsundet och Valbo.

Fastighetsbyrån Gävle

Nygatan 27
80320 Gävle

gavle@fastighetsbyran.se

026 - 51 59 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Gävle?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.