Fastighetsbyrån Falun

Fastighetsbyrån Falun

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Din mäklare i Falun!
Falun är en residensstad och världsarvstad i Dalarna och här erbjuds en genuin småstadsidyll med lång och unik historia. Staden ligger i ett sjörikt område med fina rekreationsmöjligheter för den som älskar naturen.

Fastighetsbyrån har funnits i Falun sedan 1969 och med vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete kan vi erbjuda dig mycket goda förutsättningar att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär.

Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende. Välkommen in till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Johan Hassis
Johan Hassis mäklare
Johan Hassis

Johan Hassis är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Dalarna.

Mäklare Ann-Marie Eglund
Ann-Marie Eglund

Ann-Marie Eglund är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjursås, Enviken, Falun, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Christer Andersson
Christer Andersson

Christer Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjursås, Enviken, Falun, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Eva Lundgaard Morenius
Eva Lundgaard Morenius

Eva Lundgaard Morenius är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjursås, Enviken, Falun, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Mattias Augustsson
Mattias Augustsson

Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, villor i Bjursås, Enviken, Falun, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Fastighetsbyrån Falun

Åsgatan 25
79171 Falun

falun@fastighetsbyran.se

023-18260

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Falun?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.