Fastighetsbyrån Enköping

Fastighetsbyrån Enköping

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Camilla Berg
Camilla Berg mäklare
Camilla Berg

Med en bakgrund som salsalärare och mina första erfarenheter av mäkleri i Spanien så skiljer jag ut mig från mängden. Som mäklare är jag genuint intresserad av att hjälpa till. Jag lyssnar på mina kunder för att på riktigt förstå mina kunder och de utmaningar de står inför. Sedan tror jag det är viktigt att jag är öppen och transparent. Det går inte att försöka mörka eller skönmåla som...

Mäklare Beatrice Östergren
Beatrice Östergren

Beatrice Östergren är mäklare på Fastighetsbyrån.

Mäklare Christina Segerstedt
Christina Segerstedt

Christina Segerstedt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk.

Mäklare John Ekblad
John Ekblad

John Ekblad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ekolsund, Enköping, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka och Örsundsbro.

Mäklare Renée Claesson-Ribring
Renée Claesson-Ribring

Renée Claesson-Ribring är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala.

Mäklare Sofia Norderö
Sofia Norderö

Sofia Norderö är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Ekolsund, Enköping, Fjärdhundra, Grillby, Lillkyrka och Örsundsbro.

Mäklare Victor Nathanson
Victor Nathanson

Victor Nathanson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Uppsala, Mariefred, Stallarholmen, Strängnäs och Åkers Styckebruk.

Fastighetsbyrån Enköping

Källgatan 17
74531 Enköping

enkoping@fastighetsbyran.se

0171-330 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Enköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.