Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån i Danderyd finns i ny vacker lokal i nybyggda glashuset intill Mörby centrum. Här har vi ett unikt och lättillgängligt läge mitt i Danderyd. Vi är enbart verksamma i Danderyds kommun vilket ger oss en unik lokalkännedom och kontaktnät. Vi arbetar mycket med vårt rikstäckande kundregister vilket är en stor tillgång då du ska sälja din bostad eftersom vi ofta redan har köparna.

Vi har också ett unikt banksamarbete då vi ingår i Swedbankkoncernen. Vi hjälper din köpare hela vägen till budgivning och finansiering.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Joakim Karlbom
Joakim Karlbom mäklare
Joakim Karlbom

Mitt stora engagemang för säljarens och köparens bostadsaffärer har gjort mig till en uppskattad mäklare. Resultatet av mitt dedikerade arbete är att jag flera gånger har varit Danderyds mest anlitade mäklare och att jag har flera rekordförsäljningar på min meritlista.

Mäklare Magdalena Örtegren
Magdalena Örtegren mäklare
Magdalena Örtegren

Jag har lång erfarenhet som mäklare och arbetar helt lokalt, är endast verksam i Danderyd. Det innebär att jag har ett stort nätverk med kunder som köpare till din bostad. Jag har goda referenser. Engagemang, kunskap, envishet och energi är mina utmärkande drag!

Mäklare Victor Ydrauw
Victor Ydrauw mäklare
Victor Ydrauw

Noggrannhet, målmedvetenhet och att alltid hålla en hög servicenivå är mina nycklar i jobbet. Det i kombination med att ha Sveriges största mäklarföretags resurser i ryggen skapar optimala förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning. Jag har flera rekordförsäljningar på min meritlista och kan lämna goda referenser. Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.

Mäklare Anna Havborg
Anna Havborg

Anna Havborg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund.

Fastighetsbyrån Danderyd

Box 112
18212 Danderyd

danderyd@fastighetsbyran.se

08-585 702 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.