Fastighetsbyrån Borlänge

Fastighetsbyrån Borlänge

Fastighetsbyrån Borlänge

Välkomna till Fastighetsbyrån i Borlänge!
Borlänge är en trevlig ort med ett levande handelsområde.

Vi har varit etablerade sedan 1966 och är en av de ledande aktörerna i Dalarna. Vi kan vårt område och har god erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden samt att vi har ett mycket bra och nära samarbete med Swedbank, vilket kan gynna din bostadsaffär.

Vi på kontoret ser till just dina specifika krav och önskemål vilket är ett måste för att nå bästa tänkbara resultat. Vi finns alltid nära till hands för att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär.

Söker du en välutbildad och engagerad fastighetsmäklare? Tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende, vi lyssnar gärna.

Nu är vi nyfikna på dig!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Eric Daniels
Eric Daniels mäklare
Eric Daniels

Som fastighetsmäklare jobbar jag på ett förtroendeingivande sätt för att vägleda både köpare och säljare genom en av livets största affärer. Hur vi tillsammans lägger upp en försäljningsstrategi som passar just dig!

Mäklare Victor Pers Gesteby
Victor Pers Gesteby mäklare
Victor Pers Gesteby

För mig som fastighetsmäklare är det viktigt att jag på ett förtroendeingivande sätt kan vägleda både köpare och säljare genom en av livets största affärer. Hur vi tillsammans lägger upp en försäljningsstrategi som passar just dig! Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag stävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Christer Andersson
Christer Andersson

Christer Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bjursås, Enviken, Falun, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Fastighetsbyrån Borlänge

Box 113
78122 Borlänge

borlange@fastighetsbyran.se

0243-141 15

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Borlänge?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.