Fastighetsbyrån Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

Fastighetsbyrån Örebro

Roligt att du hittat till Fastighetsbyrån, den ledande fastighetsmäklaren i en av Sveriges mest expansiva städer – Örebro.

Vi finns – förutom här på nätet – i lokaler med mycket centralt läge; på Drottninggatan 18. Dessutom har vi ett kontor i Fjugesta, centralort i grannkommunen Lekeberg, knappt tre mil väster om Örebro.

40 års verksamhet i Örebro har gett Fastighetsbyrån ovärderlig erfarenhet och lokalkännedom. Våra skickliga mäklare och tre assistenter kan det mesta om en historiskt intressant stad, med bland annat ett pampigt slott mitt i city, ett snabbväxande universitet och en skön, varierad naturomgivning. De är förstås också ständigt uppdaterade om bostadsmarknaden och kan ge dig de bästa råden – oavsett om du planerar att sälja eller köpa bostad.

Välkommen så hjälper vi dig till en förmånlig och smidigt genomförd affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anton Lindström
Anton Lindström mäklare
Anton Lindström

Jag är specialiserad på villor och har som ambition att alltid leverera en trygg och säker affär till mina kunder. Då en bostadsaffär många gånger är den största affären i livet är det av vikt för mig att ni både som säljare och köpare får en god upplevelse då ni väljer att genomföra er bostadsaffär med hjälp av mig.

Mäklare David Lundekvam
David Lundekvam mäklare
David Lundekvam

Jag har arbetat som mäklare sedan 2003. Min specialitet är villor.

Mäklare Kristin Führ
Kristin Führ mäklare
Kristin Führ

Efter ett tiotal år som fastighetsmäklare uppskattar jag ännu idag mötet med mina kunder och förmånen att få vara en del i deras livs kanske största affär. Med den kunskap och erfarenhet jag samlat på mig vill jag förmedla trygghet till både säljare och köpare.

Mäklare Lee Lemelius
Lee Lemelius mäklare
Lee Lemelius

Jag gjorde min första bostadsaffär redan 2004 sen dess är jag fast. Jag älskar att träffa folk och göra det bästa för dem. Det viktigaste för mig är att det blir så bra som möjligt för både köpare och säljare. Även att de spekulanter jag träffar på genom ska vara så nöjda som möjligt. Mitt arbete som fastighetsmäklare innebär möten med många olika människor med vitt skilda erfarenheter, vilket...

Mäklare Mikaela Höcke
Mikaela Höcke mäklare
Mikaela Höcke

Att sammanföra människor i något så viktigt som deras boende är det som driver mig. Mitt förmedlingsarbete bygger jag på ihärdigt arbete och en struktur som utelämnar slumpen och tur. Att överraska med åtgärder och insatser som kunden inte själv tänkt på skänker mig alltid lika mycket energi. Att ofta kunna överträffa förväntningar är en förmåga som gör att jag har många återkommande kunder. Med...

Mäklare Yvonne Kreü
Yvonne Kreü mäklare
Yvonne Kreü

Att få jobba med fastighetsförmedling har alltid lockat mig och här på Fastighetsbyrån sätter vi kunden i centrum och använder den senaste tekniken. Att få träffa olika människor i olika situationer är stimulerande och jag gör alltid mitt yttersta för att få nöjda kunder, både säljare och köpare. Jag är glad, positiv och målinriktad. Vill ge god service och kvalitet och strävar efter att hitta...

Mäklare Malin Davidsson
Malin Davidsson mäklare
Malin Davidsson

Malin Davidsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Fjugesta, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Lekeberg, Mullhyttan, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa och Örebro.

Mäklare Emma Törebrand
Emma Törebrand

Emma Törebrand är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Lars Pettersson
Lars Pettersson

Lars Pettersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Fjugesta, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Lekeberg, Mullhyttan, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa och Örebro.

Mäklare Martina Skårud
Martina Skårud

Martina Skårud är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Fastighetsbyrån Örebro

Box 375
70147 Örebro

orebro@fastighetsbyran.se

019-21 70 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.