Fastighetsbyrån Åkersberga

Fastighetsbyrån Åkersberga

Fastighetsbyrån Åkersberga

Din mäklare i Åkersberga!
Österåkers kommun är en vackert belägen skärgårdskommun som ligger 25 minuter norr om Stockholms city.

I centralorten Åkersberga med sin närhet till havet finner man köpcentrum och blandad bebyggelse med allt från centralt belägna lägenheter, barnvänliga radhusområden och exklusiva sjötomter med sekelskiftesvillor i Österskär. Utanför Åkersberga sträcker sig kommunen mot skärgården med kända öar såsom Ljusterö, Ingmarsö och Husarö.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Malin Magnusson
Malin Magnusson mäklare
Malin Magnusson

Eftersom jag älskar mitt arbete och att hjälpa människor är det fantastiskt roligt att få vara delaktig när någon ska byta bostad. Varje affär är unik och ska hanteras därefter. Alla är lika viktiga oavsett om man är säljare, köpare eller spekulant. Jag är engagerad, tillgänglig, påläst, noggrann och service inriktad mot både säljare och köpare. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd....

Mäklare Rasmus Degard
Rasmus Degard mäklare
Rasmus Degard

Jag bor själv i kommunen sedan 2010 och trivs väldigt bra. Har stor lokalkännedom och ett brett nätverk Att byta, köpa eller sälja bostad är en av livets största affärer och min uppgift är att göra det till en trygg och positiv upplevelse för såväl säljare som köpare. Jag guidar er med trygg hand genom denna process med ett professionellt bemötande, stort engagemang och en hög tillgänglighet....

Mäklare Fredrik Hellström
Fredrik Hellström mäklare
Fredrik Hellström

Fredrik Hellström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Frida Orre
Frida Orre mäklare
Frida Orre

Frida Orre är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Robert Gustafsson
Robert Gustafsson mäklare
Robert Gustafsson

Robert Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Joakim Torkelsson
Joakim Torkelsson

Joakim Torkelsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Johan Ytterberg
Johan Ytterberg

Johan Ytterberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Monika Söderström
Monika Söderström

Monika Söderström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Patrik Linnros
Patrik Linnros

Patrik Linnros är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Mäklare Rickard Bengtsson
Rickard Bengtsson

Rickard Bengtsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Thomas Harglin
Thomas Harglin

Thomas Harglin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Tynningö, Vaxholm, Åkersberga, Österskär och Österåker.

Fastighetsbyrån Åkersberga

Bergavägen 8A
18430 Åkersberga

akersberga@fastighetsbyran.se

08-540 666 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Åkersberga?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.