Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

Fastighetsbyrån Ängelholm

På bästa läge mitt i centrum hittar ni oss på Fastighetsbyrån, Ängelholms största mäklarfirma.

Här arbetar 5 fastighetsmäklare och 1 säljstöd med lång erfarenhet av fastigheter och bostadsrätter. Vår målsättning är att hela tiden följa med utvecklingen och ligga i framkant när det gäller vårt kunnande. Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt dagliga arbete. Att sälja/köpa ett boende är oftast livets största affär – detta vet vi och just därför lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov och önskemål.

Vi är stolta över att arbeta och bo i Ängelholm. Staden med närhet till både skog, hav, stadskärna och landsidyll.

Funderar du på att byta bostad – Kontakta oss först !

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Elin Jarl
Elin Jarl mäklare
Elin Jarl

Med personligt engagemang, noggrannhet och höga ambitioner strävar jag efter att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Mäklare Elin Nilsson
Elin Nilsson mäklare
Elin Nilsson

Det är viktigt för mig att på bästa sätt förvalta de förtroende jag fått från mina kunder.

Mäklare Marcus Finn
Marcus Finn mäklare
Marcus Finn

Mitt personliga engagemang och höga ambitioner skapar inte bara de bästa förutsättningarna för bostadsaffären utan också en trygghet för både säljare och köpare. Strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos mina uppdragsgivare.

Mäklare Niclas Fischer
Niclas Fischer mäklare
Niclas Fischer

Vill du ha en personlig och ärlig mäklare som ser till att du får ut max av din försäljning? Då är det mig du ska kontakta. På kontoret ligger jag i toppskiktet i både i antal försäljningar och i kundnöjdhet.

Mäklare Stellan Schewenius
Stellan Schewenius mäklare
Stellan Schewenius

Mest anlitade fastighetsmäklaren i Ängelholms kommun 2017! Mäklare sedan 2012 varav de första tre åren i Helsingborg. Under tiden i Helsingborg var Stellan en av de mest säljande mäklarna på en av Sveriges mest konkurrensutsatta marknader. Under tiden i Helsingborg hade Stellan hela tiden målbilden att i framtiden driva sitt eget kontor inom Fastighetsbyrån. Efter att ha blivit antagen till...

Fastighetsbyrån Ängelholm

Storgatan 58
26232 Ängelholm

angelholm@fastighetsbyran.se

0431-135 10

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Ängelholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.