Eskils Fastighetsförmedling

Eskils Fastighetsförmedling

Eskils Fastighetsförmedling

Välkommen till Eskils Fastighets förmedling!

För oss är varje bostadsförsäljning unik. Ett långtgående personligt engagemang och stor flexibilitet krävs då människors behov och förutsättningar är olika. Det bästa betyget vi kan få är när våra kunder återkommer och när deras vänner och bekanta anlitar oss. Det är ett bevis på att de är nöjda med vårt arbete.

Vår drivkraft är just att alltid få nöjda kunder!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Sofia Mynttinen
Sofia Mynttinen mäklare
Sofia Mynttinen

Jag ser varje bostadsförsäljning som ett hedersuppdrag och hjälper Er från uppdragets början tills affären är avslutad. Att arbeta hårt för att kunna erbjuda den bästa kvalitén är en egenskap som jag aldrig förhandlar bort. Mitt brinnande engagemang har jag fått då jag tycker att det är genuint roligt att kunna hjälpa människor i deras bostadsaffärer. Jag strävar alltid för att göra det lilla...

Mäklare Julian Valkov
Julian Valkov

Julian Valkov är mäklare på Eskils Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Eskilstuna, Husby-Rekarne, Hållsta, Kvicksund, Mariefred, Näshulta, Skogstorp, Stallarholmen, Stora Sundby, Strängnäs, Torshälla, Västra Näshulta, Åkers Styckebruk och Ärla.

Eskils Fastighetsförmedling

Rådhustorget 7
633 40 Eskilstuna

sofia@eskilsfast.se

0768631919

Är du kontorschef på Eskils Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.