Erik Olsson Västra Göteborg

Erik Olsson Västra Göteborg

Erik Olsson Västra Göteborg

Våra mäklare i Västra Göteborg hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Vi tror däremot på våra metoder och vårt sätt att jobba. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren.
Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Vi vill att det även ska bli en av livets bästa. Hör av dig till våra kunniga mäklare om du planerar att köpa eller sälja din bostad i Västra Göteborg.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Bardia Oveissi
Bardia Oveissi mäklare

Bardia Oveissi

Levererar höga försäljningspriser! Rak och tydlig dialog med daglig uppdatering till uppdragsgivaren.

Mäklare Christoffer Liljeroth
Christoffer Liljeroth mäklare

Christoffer Liljeroth

Genom personligt engagemang, tillgänglighet och noggranna förberedelser vill jag att både köpare och säljare skall känna sig trygga genom hela processen. Därför strävar jag alltid efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara flexibel och påläst kommer jag kunna uppfylla såväl dina som mina mål och kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

Mäklare Shewan Fattah
Shewan Fattah mäklare

Shewan Fattah

Jag kan vara den avgörande skillnaden till att just ni får bra betalt eller bäst betalt vid er bostadsförsäljning. Min ambition är att alltid vara påläst och tillgänglig, med stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Erik Olsson Västra Göteborg

Odinsgatan 2
Göteborg

shewan.fattah@erikolsson.se

0709808523

Är du kontorschef på Erik Olsson Västra Göteborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.