Erik Olsson Västra Centrum

Erik Olsson Västra Centrum

Erik Olsson Västra Centrum

Våra mäklare i Västra Centrum hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Vi tror däremot på våra metoder och vårt sätt att jobba. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren.
Gatu- och områdesnamn som vittnar om stadsdelarnas historia finner ni överallt. I Linnéstaden finns bland annat Kommendantsängen och Plantagegatan. Sen har vi Masthugget, Jungmansgatan och Kaptensgatan som återknyter till verksamheter i hamnen. Idag räknas områdena Masthugget, Majorna, Klippan, Kungsladugård och Sandarna till Västra Centrum.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Gustaf Hafström
Gustaf Hafström mäklare
Gustaf Hafström

Jag tror att tydlighet och öppenhet genom hela försäljningsprocessen samt ett strategiskt tankesätt resulterar i nöjdare kunder och högre slutpriser. Genom det arbetssätt och de metoder jag arbetar efter, samt teamet med kollegor bakom varje försäljning kan jag tillsammans med mina kunder nå de höga mål vi siktar efter och min tävlingsinstinkt får mig alltid att sikta högre.

Mäklare Ivan Petkovski
Ivan Petkovski mäklare
Ivan Petkovski

Med mer än 10 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla. För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att du som säljare ska kunna känna dig trygg genom hela processen, för att sedan få marknaden bästa pris - för just din bostad!

Mäklare Jennifer Öberg
Jennifer Öberg mäklare
Jennifer Öberg

Jag har fullt fokus på varje affär för att se till att vi har de bästa förutsättningarna till att få bäst betalt för just din bostad. Mitt mäkleri kännetecknar trygghet, återkoppling och engagemang.

Mäklare Rebecca Norman
Rebecca Norman mäklare
Rebecca Norman

Lyhörd och engagerad mäklare som alltid brinner för att prestera med hög kvalitet! Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa. Jag är övertygad om att nyckeln till framgång är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, är engagerad och har ett ständigt fokus på dina behov - detta är självklara egenskaper hos mig.

Mäklare Sarah Tveit
Sarah Tveit mäklare
Sarah Tveit

Nöjda kunder, lång erfarenhet och höga slutpriser.

Erik Olsson Västra Centrum

Odinsgatan 2
Göteborg

gustaf.hafstrom@erikolsson.se

0733526735

Är du kontorschef på Erik Olsson Västra Centrum?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.