Erik Olsson Uppsala

Erik Olsson Uppsala

Erik Olsson Uppsala

Erik Olsson Fastighetsförmedling har funnits i mer än 20 år och räknas idag som ett av Sveriges största mäklarföretag. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Skåne – och från och med nu även här i Uppsala. Hos oss tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren.

Vi som arbetar på Erik Olsson här i Uppsala har lång erfarenhet av stan. Därför vågar vi kalla oss för lokala experter, även om Erik Olsson Fastighetsförmedling är nyinflyttad. Hör av dig till oss om du är nyfiken på att veta vad din bostad kan vara värd, eller kanske få förslag på vart du kan flytta härnäst. Vi finns här för att hjälpa dig.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daria Varedian
Daria Varedian mäklare

Daria Varedian

Att kunna erbjuda mina kunder Erik Olssons mäklartjänst och metod i kombination med mina personliga egenskaper gör att vi tillsammans lyckas nå bästa möjliga resultat.

Mäklare Fredrik Hällström
Fredrik Hällström mäklare

Fredrik Hällström

Jag har efter mer än 20 år som mäklare fortfarande samma mål för både min säljare och köpare - att göra deras kanske största affär till just den bästa!

Mäklare Ulrika Skatt Bolander
Ulrika Skatt Bolander mäklare

Ulrika Skatt Bolander

Med min erfarenhet så ger jag både säljare och köpare bäst förutsättningar att göra sitt livs affär. PÅ en ganska trög marknad krävs tålamod och just erfarenhet att hantera all situationer som kan uppstå i en komplex affär.

Erik Olsson Uppsala

Kungsgatan 47
75321 Uppsala

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.