Erik Olsson Sundbyberg

Erik Olsson Sundbyberg

Erik Olsson Sundbyberg

Våra mäklare i Solna hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.
Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här finns både Friends Arena, Mall of Scandinavia och Karolinska Institutet. Med sin strategiska placering mellan Stockholm City och Arlanda har man nära till allt. Våra mäklare i Solna har stor erfarenhet i området med hög marknadsandel och sitter på alla verktyg för att du som säljare ska få bäst betalt för din bostad.

Våra mäklare

Mäklare Elina Ottosson
Elina Ottosson mäklare

Elina Ottosson

Jag är uppvuxen i Sundbyberg och har jobbat i Ursvik enda sedan starten av min karriär vilket gör att jag har en oslagbar lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket är till stor fördel vid försäljningar i området.

Mäklare Jenny Plöjing
Jenny Plöjing mäklare

Jenny Plöjing

Jag presterar alltid mitt yttersta för att finnas där för mina kunder i alla lägen och sätter stort fokus på kundens behov. För mig är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg genom hela affärsprocessen. Utmaningar är något som triggar min vinnarinstinkt och därför ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar och nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Jonathan Rappel
Jonathan Rappel mäklare

Jonathan Rappel

På dagens marknad är det extra viktigt att våga ta i med hårdhandskarna och göra vad som än krävs för att just din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi genomför din bostadsaffär tillsammans - från början till slut. Jag håller både säljare och köpare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig samt noggrann med återkoppling. Med min långa erfarenhet inom sälj,...

Erik Olsson Sundbyberg

Sveavägen 147
113 46 Stockholm

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Sundbyberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.