Erik Olsson Solna

Erik Olsson Solna

Erik Olsson Solna

Våra mäklare i Solna hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.
Solna är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här finns både Friends Arena, Mall of Scandinavia och Karolinska Institutet. Med sin strategiska placering mellan Stockholm City och Arlanda har man nära till allt. Våra mäklare i Solna har stor erfarenhet i området med hög marknadsandel och sitter på alla verktyg för att du som säljare ska få bäst betalt för din bostad.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Carl-Henrik Bergroth
Carl-Henrik Bergroth mäklare
Carl-Henrik Bergroth

Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Mitt mål som fastighetsmäklare är att denna process även skall vara den bästa affären man gör. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Det som driver mig är att se möjligheterna i varje unik...

Mäklare Emilia Ruhanen Rosén
Emilia Ruhanen Rosén mäklare
Emilia Ruhanen Rosén

Fastighetsmäklare sedan 2009. Flest sålda bostäder i Solna 2018. Årets mäklare Stockholm x 6.

Mäklare Henrik Flinta
Henrik Flinta mäklare
Henrik Flinta

God kommunikatör med lång erfarenhet av att förmedla fastigheter. Är ekonom och humanist i botten med en bred kunskapsbas och flertalet utbildningar. Jobbar fokuserat och är alltid väldigt påläst och noggrann i mitt arbete.

Mäklare Ida Westerlund
Ida Westerlund mäklare
Ida Westerlund

Jag har bäst lokalkännedom, jag har arbetat i Järvastaden sedan starten av min karriär 2014 och är den mest anlitade mäklaren i området och har många klara köpare i kombination med bäst lokalkännedom.

Mäklare Irma Arvidsson
Irma Arvidsson mäklare
Irma Arvidsson

Förtroende vilja och ett stort engagemang är några av mina ledord för ett framgångsrikt samarbete. Jag brinner för att hjälpa människor och har ett stort intresse för varje individ jag möter. För mig handlar det om den personliga kontakten och att bygga långsiktiga relationer. Min ambition är att alltid ge ett professionellt, serviceanpassat och vänligt bemötande. Samt att du ska känna...

Mäklare Julia Laitinen
Julia Laitinen mäklare
Julia Laitinen

Det är viktigt för mig att alltid skapa en strukturerad, trygg och personlig bostadsaffär då jag vill bygga långsiktiga relationer och ge er bäst betalt. Jag älskar mitt jobb och kommer ge allt jag har och lite till för att ert livs största affär också ska bli ert livs bästa!

Mäklare Marilyn Siikanen
Marilyn Siikanen mäklare
Marilyn Siikanen

Jag har bäst lokalkännedom, tillsammans med min kollega Ida Westerlund är vi de mest anlitade mäklarna i området.

Mäklare Patrick Haataja
Patrick Haataja mäklare
Patrick Haataja

KVALITET OCH RESULTAT I FOKUS De flesta mäklare strävar efter att jobba med så många försäljningar som möjligt, och gärna samtidigt. Tyvärr oftast på kundens bekostnad. Mitt mål som verksam fastighetsmäklare sedan 2008 har varit att ge dig och dina spekulanter mer av min tid och kunskap. Detta för att du ska kunna känna dig prioriterad i en av de förmodligen största affärerna i ditt liv....

Mäklare Sezen Celebi
Sezen Celebi mäklare
Sezen Celebi

Med min tidigare erfarenhet inom försäljning och passion för bostäder är jag övertygad om att jag kan maximera försäljningen av er bostad. För mig är det viktigt att arbeta strukturerat för att både köpare och säljare ska känna sig trygga och informerade under hela processen.

Erik Olsson Solna

Sveavägen 147
Stockholm

reception@erikolsson.se

08-555 513 00

Är du kontorschef på Erik Olsson Solna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.