Erik Olsson Södermalm

Erik Olsson Södermalm

Erik Olsson Södermalm

Från Hornstull i väster till Sofia i öster, Slussen i norr och Skanstull i söder – vi har mäklare som täcker hela Södermalm och som är lokala experter på respektive fokusområde. Med Erik Olsson-metoden lämnar vi ingenting åt slumpen.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Dahlman
Anna Dahlman mäklare
Anna Dahlman

TÄVLINGSINRIKTAD MED STORT ENGAGEMANG Jag är säker på att genom att använda sig av en mäklare med stort engagemang, lång erfarenhet och som sätter dig som kund i fokus så har du nyckeln till framgång i din bostadsaffär. I tretton år har jag jobbat på Erik Olsson fastighetsförmedling och har många nöjda kunder som återkommer till mig. Tack vare min stora erfarenhet av Stockholms...

Mäklare Lars Henning
Lars Henning mäklare
Lars Henning

Min långa erfarenhet inom mäkleri ger dej som säljare möjligheter att verkligen nå bäst betalt, vilket jag ser som en mäklares främsta uppgift, och vi har 11 år i rad kunnat bevisa att vi skapar dom bästa förutsättningarna för att nå detta viktiga mål.

Mäklare Linda Yu
Linda Yu mäklare
Linda Yu

Jag ser till att få maximalt betalt för din bostad. Jag hjälper dig att få hemmet i toppform inför fotograferingen, är noggrann med att lyfta fram alla fördelar lägenheten/föreningen/närområdet har under visningarna samt driver budgivningen med stort engagemang och energi. Gör man alla delmoment i försäljningsprocessen optimalt blir resultatet därefter.

Mäklare Maria Rydingstam
Maria Rydingstam mäklare
Maria Rydingstam

Våra hem är bland det mest personliga vi har och när jag förmedlar ditt hem utgår jag alltid från vad som är viktigast för dig. Varje affär är unik och kräver stort personligt engagemang och en hel del hjärta. Med högt ställda mål jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär - tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelse och agerande som ger resultat.

Mäklare Theo Karantonio
Theo Karantonio mäklare
Theo Karantonio

Med ett stort engagemang, målmedvetenhet och kvalitativ service gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Målet är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och alltid vara tillgänglig, påläst och fokuserad.

Mäklare Lotta Röhnisch
Lotta Röhnisch

Lotta Röhnisch är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme och Södermalm.

Erik Olsson Södermalm

Sveavägen 147
113 46 Stockholm

mail@erikolsson.se

073-305 54 13

Är du kontorschef på Erik Olsson Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.