Erik Olsson Malmö

Erik Olsson Malmö

Erik Olsson Malmö

Undrar du hur vi lyckats bli marknadsledande i Malmö? På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Agneta Chong
Agneta Chong mäklare

Agneta Chong

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och har lång erfarenhet när det kommer till att få ut det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är känd för att prestera på topp och att överträffa dina förväntningar. Vill du ha en duktig, engagerad mäklare som lyssnar på just dina behov och som kan leverera det högsta slutpriset så ska du anlita mig.

Mäklare Ann-Sofia Jonasson
Ann-Sofia Jonasson mäklare

Ann-Sofia Jonasson

Du ska anlita mig om du vill ha en professionell guidning genom bostadsaffären och en grym förhandlare.

Mäklare Anna Danielsson
Anna Danielsson mäklare

Anna Danielsson

För att vara en framgångsrik fastighetsmäklare är jag övertygad om att du måste göra det till din livsstil. Det finns inget för mig som heter att inte vara tillgänglig. Jag lever genom mitt yrke och sporras av affären! Jag har valt att nischa mig på Gamla Väster och City, där jag har störst marknadsandelar. Då jag säljer uteslutande mest i mitt område kan jag också med säkerhet säga att jag har...

Mäklare Cornelia Sandén
Cornelia Sandén mäklare

Cornelia Sandén

Till skillnad från andra mäklare jobbar jag som fokusmäklare och befinner mig i området varje dag. Detta bidrar till att jag kan skapa ett starkt kontaktnät som du som säljare kan dra nytta av. Det i kombination med en unik och utarbetad metod som jag brinner starkt för kan jag till dig som säljare leverera ett vinnande koncept med fokus på högsta slutpris.

Mäklare Elin Bengtsson
Elin Bengtsson mäklare

Elin Bengtsson

Jag är en oerhört engagerad mäklare som står bredvid dig genom hela försäljningen. För mig är det viktigt att alla moment blir rätt och noggrant utförda från början för att du som bostadssäljare ska få en problemfri försäljning.

Mäklare Emma Nilsson
Emma Nilsson mäklare

Emma Nilsson

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål, egenskaper jag själv hade värdesatt som säljare. Målet är nöjda kunder och kvalitet under hela processen!

Mäklare Filip Fahim
Filip Fahim mäklare

Filip Fahim

Jag kan med stor ödmjukhet och stolthet säga att jag representerar det fastighetsförmedlingsbolag som under 10 år lyckats förmedla våra uppdragsgivares bostäder till absolut högsta slutpris. Min ständiga drivkraft att utmana mig själv ligger till grund för att du som kund ska bli imponerad samt att överträffa våra gemensamma mål, för att jag ska leverera din livs bästa affär. Varje unik...

Mäklare Hanna-Louise Lundkvist
Hanna-Louise Lundkvist mäklare

Hanna-Louise Lundkvist

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en...

Mäklare Isabelle Ekstrand
Isabelle Ekstrand mäklare

Isabelle Ekstrand

För att jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom att vid varje försäljning vara driven, engagerad, tillgänglig och påläst.

Mäklare Izabela Lipinska
Izabela Lipinska mäklare

Izabela Lipinska

Jag jobbar som fokusmäklare vilket innebär att jag har väldigt bra koll på Söderkulla, det förmedla jag till spekulanterna. Det i kombination med en stark mäklartjänst leder till högst slutpriser för dig som säljare.

Mäklare Jan Sturesson-Rodrigues
Jan Sturesson-Rodrigues mäklare

Jan Sturesson-Rodrigues

För mig är det av stor vikt att ha god områdeskännedom. Jag har specifikt fokusområde där jag satt mig in viktiga frågor som skolor, fritidssysselsättning, kommunikation, parkering, trygghet och mycket mer. Jag arbetar ofta med befintligt kundregister utöver den traditionella marknadsföringen för att hitta fler spekulanter till varje objekt. Detta leder ofta till fler budgivare och ett högre...

Mäklare Johanna Mjöfors
Johanna Mjöfors mäklare

Johanna Mjöfors

Jag håller vad jag lovar och har alltid högt ställda mål!

Mäklare Josefin Norelius
Josefin Norelius mäklare

Josefin Norelius

Jag brinner för att hjälpa människor därför jobbar jag hårt för att uppfylla just dina förväntningar och krav så att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med din försäljning.

Mäklare Labinot Krasniqi
Labinot Krasniqi mäklare

Labinot Krasniqi

Jag är en väldigt förtroendeingivande mäklare där jag skapar trygghet hos uppdragsgivare och spekulanter. Detta gör jag genom att erbjuda kunderna hög servicegrad, ständig tillgänglighet och att jag är väl påläst, vilket leder till höga slutpriser för mina uppdragsgivare.

Mäklare Madeleine Johansson
Madeleine Johansson mäklare

Madeleine Johansson

Våra kunder på Erik Olsson Fastighetsförmedling har fått bättre betalt än genomsnittet, 10 år i rad. Jag har ett brinnande engagemang och arbetar för att ni ska känna er trygga genom varje unik affär för att uppnå tillfredsställande slutpriser.

Mäklare Maja Ristic Johnsson
Maja Ristic Johnsson mäklare

Maja Ristic Johnsson

Jag bor i mitt område och har ett stort kontaktnät just här.

Mäklare Majlinda Halimi
Majlinda Halimi mäklare

Majlinda Halimi

Jag har sålt flest bostäder i Södra Innerstaden och är därför ett välkänt ansikte för både de som bor och letar i området. Detta ger trygga spekulanter vilket leder till högst slutpriser.

Mäklare Malin Thelander
Malin Thelander mäklare

Malin Thelander

Jag har jobbat som mäklare i 7 år och har varit topp 10 bäst presterande mäklare i Malmö flera år i rad. Dit har jag nått för att jag vid varje enskild affär gett 100% för att maximera slutpriset.

Mäklare Manuel Rodrigues
Manuel Rodrigues mäklare

Manuel Rodrigues

Jag har många års erfarenhet av försäljning, är ödmjuk och driven. Att göra en bostadsaffär är bland de största affärerna man genomför i livet. Det är en känslig process och ingen affär liknar den andre. Därför ser jag det som en självklarhet att behandla varje bostadsaffär individuellt och efter ert behov. Detta är en förutsättning för att ni ska vilja rekommendera mig vidare i ert nätverk.

Mäklare Marina Nilsson
Marina Nilsson mäklare

Marina Nilsson

Min förmåga att köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen, leder till nöjda kunder och höga slutpriser.

Mäklare Martin Arup
Martin Arup mäklare

Martin Arup

Tack vare min långa erfarenhet inom branschen har jag stort kontaktnät i hela Malmö/Lund regionen. År efter år finns jag med på topplistorna över såväl antal försäljningar som nöjda kunder. Mycket tack vare min idrottsbakgrund så är jag aldrig nöjd förrän jag överträffat mina kunders förväntningar. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mäklare Max Lexert
Max Lexert mäklare

Max Lexert

För en lyckad bostadsaffär är jag övertygad om att första steget är att ta hjälp av en mäklare som är redo att ge det lilla extra. Valet av mäklare är inte bara viktigt för dig som säljare. Ni väljer även mäklare åt framtida spekulanter och köpare. Mitt fokus är att infria eller överträffa dina förväntningar som kund, därför ger jag alltid 110% för att hålla hög kvalitet och stort engagemang...

Mäklare Oscar Guedra
Oscar Guedra mäklare

Oscar Guedra

Jag strävar alltid efter att tillgodose mina kunders önskemål i form av höga slutpriser, god service och en trygghet genom hela affären. Med 6 år i branschen så har jag god kunskap om marknaden och vet vad kunderna vill ha och förvantar sig vid ett bostadsköp.

Mäklare Oskar Mitsner
Oskar Mitsner mäklare

Oskar Mitsner

Man ska anlita mig först och främst av en väldigt enkel anledning, nämligen att jag genom Erik Olsson fastighetsförmedling levererar en fantastisk mäklartjänst som enligt undersökningsföretaget UC år efter år resulterat i de högsta slutpriserna i Malmö. För som säljare vill man väl få bäst betalt?! Utöver detta erbjuder jag kvalitéter som stort fokus på service och engagemang- så Er...

Mäklare Paulo Orantes
Paulo Orantes mäklare

Paulo Orantes

Att byta bostad är en av livets största affärer, och med noggrannhet, tillgänglighet och engagemang blir det min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär. Jag är fullt övertygad om att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att jag i egenskap av er mäklare verkligen lyssnar på alla parters behov och önskemål och utifrån detta syr ihop affären!

Mäklare Rebecka Ovesen Wågert
Rebecka Ovesen Wågert mäklare

Rebecka Ovesen Wågert

Född och uppvuxen i Malmö med brett kontaktnät och stor kärlek till sitt jobb! Varit mäklare sedan 2009 och jag verkligen älskar mitt jobb. Är alltid full av energi och på gott humör. Detta i kombination med att vara tävlingsinriktad och väldigt envis har gjort att jag alltid levererat på bästa vis. Uppväxt i Malmö vilket gett mig ett stort kontaktnät och en god lokalkännedom.

Mäklare Robert Salmi
Robert Salmi mäklare

Robert Salmi

Som säljare vill man inte lämna sin försäljning åt slumpen. Med över sex år som registrerad mäklare har jag samlat på mig en stor portion erfarenhet som skapar trygghet för mina säljare och köpare. Med ett stort driv strävar jag alltid efter att överträffa mina säljares förväntningar.

Mäklare Sophie Henfeld
Sophie Henfeld mäklare

Sophie Henfeld

För mig är det viktigt att ni som kunder känner er trygga igenom hela försäljningsprocessen. Jag har en lång erfarenhet av förmedling av bostäder och jag vet hur jag vill jobba för att säkerställa ett lyckat resultat med nöjda kunder. Varje affär är unik och alla kunder har sina förväntningar, därför anpassar jag mig till mina kunders behov i varje affär. Jag har ett högt engagemang och jag gör...

Mäklare Therese Franzén
Therese Franzén mäklare

Therese Franzén

Genom lång erfarenhet som fastighetsmäklare hjälper jag säljare i hela Malmö att göra sin livs bästa bostadsförändring. Jag brinner för att möta nya människor och att se alla glada och nöjda säljare lämna över nycklarna till en minst lika nöjd köpare. Mitt mål är att fortsätta ge mina kunder bäst betalt under många år framöver!

Mäklare Veronika Oskarsson
Veronika Oskarsson mäklare

Veronika Oskarsson

Hög kundnöjdhet är det jag brinner som mest för i min yrkesroll. Mina tidigare kunder har upplevt mig som engagerad, nytänkande och framåtlutad. Jag strävar efter högsta möjliga slutpris och är säker på att vägen dit är beroende av ett gott samarbete. Med god tillgänglighet, bred kunskap om bostadsmarknaden och ett exemplariskt register av spekulanter tar vi oss till nya nivåer tillsammans.

Mäklare Veton Kolgjini
Veton Kolgjini mäklare

Veton Kolgjini

Valet av mäklare när man säljer sin bostad ska vara högsta prioritet. Det är viktigt att välja en mäklare som är målmedveten och engagerar sig maximalt för att ni ska få en smidig och lyckad affär. Med mina 15 års erfarenheter av försäljning och min extremt goda lokalkännedom är jag den mäklaren. Jag kommer göra allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt och att du ska få igenom ditt livs...

Mäklare Vincent Haghighi
Vincent Haghighi mäklare

Vincent Haghighi

Har sedan 2013 aktivt arbetat i samma område. Har genom åren bibehållit högsta kundnöjdhet, första placering på antal sålda och högsta slutpriser. Mycket bra lokalkänndedom och kan föreningarna och dispositionen av lägenheterna ut och in.

Mäklare Andreas P Andersson
Andreas P Andersson mäklare

Andreas P Andersson

Andreas P Andersson är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter i Malmö, Lund, Staffanstorp, Lomma, Eslöv, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Burlöv, Svalöv, Hörby, Höör, Hässleholm, Klippan, Kristianstad, Sjöbo, Kävlinge, Helsingborg, Landskrona, Bjuv, Ängelholm, Höganäs, Båstad, Örkelljunga, Åstorp, Perstorp, Tomelilla, Ystad, Skurup, Simrishamn, Osby, Östra Göinge och Bromölla.

Mäklare Patrik Helenius

Patrik Helenius

Patrik Helenius är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor.

Mäklare Silva Curraj

Silva Curraj

Silva Curraj är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter, villor.

Erik Olsson Malmö

Södra Förstadsgatan 34
Malmö

mail@erikolsson.se

0771-551000

Är du kontorschef på Erik Olsson Malmö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.