Erik Olsson Mölndal

Erik Olsson Mölndal

Erik Olsson Mölndal

Våra mäklare i Mölndal har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Faktum är att Erik Olssons kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren - vårt sätt att jobba på har den effekten.
Bostadsaffären är en av livets största affärer och vi gör allt för att den också ska bli en av livets bästa för våra kunder. Mäklarnas områdeskännedom är avgörande för att både köpare och säljare ska känna sig mer än nöjda när affären är genomförd. Det är därför våra mäklare i Mölndal endast fokuserar på att förmedla bostäder i just Mölndal - det ger den kunskap och det nätverk som ger bästa möjliga resultat.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare David Lundgren
David Lundgren mäklare

David Lundgren

Sedan 2007 har jag förmedlat bostäder i Göteborgsområdet med tonvikt på Mölndal. För att man skall uppnå bäst resultat och kundnöjdhet handlar allt om bemötande enligt mig. Alla i en fastighetsaffär skall känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar också om att ha tid och om att...

Mäklare Emilia Franzon
Emilia Franzon mäklare

Emilia Franzon

Jag ger allt och lite därtill.

Mäklare Isabell Morin
Isabell Morin mäklare

Isabell Morin

Jag arbetar med mitt team bestående av stylist, fotograf, koordinator och visningsvärd, och under försäljningen blir även du som säljare en del av mitt team. Du anlitar mig som mäklare för att du vill ta in experthjälp till din försäljning, men jag vill att du som säljare får din röst hörd för att känna dig trygg genom hela processen och därför lägger jag upp varje försäljning individuellt för...

Mäklare Jennifer Öberg
Jennifer Öberg mäklare

Jennifer Öberg

Jag har fullt fokus på varje affär för att se till att vi har de bästa förutsättningarna till att få bäst betalt för just din bostad. Mitt mäkleri kännetecknar trygghet, återkoppling och engagemang.

Erik Olsson Mölndal

Odinsgatan 2
411 03 Göteborg

jenny.wahlstrom@erikolsson.se

0707234454

Är du kontorschef på Erik Olsson Mölndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.