Erik Olsson Lund

Erik Olsson Lund

Erik Olsson Lund

Våra mäklare i Lund hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.

Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Vi vill att det även ska bli en av livets bästa. Hör av dig till våra kunniga mäklare om du planerar att köpa eller sälja din bostad i Lund.

Från vårt kontor i centrala Lund på Stora Södergatan 13 arbetar våra lokala mäklare för att skapa lyckade bostadsaffärer. Tillsammans har vi många års erfarenhet och hjälper dig som planerar att köpa, sälja eller värdera din bostad.

Varmt välkommen till Erik Olsson Lund.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Charlene Shelton
Charlene Shelton mäklare

Charlene Shelton

De främsta anledningarna mina kunder anlitar mig är att jag är otroligt ambitiös, engagerad, och lyhörd för hur de vill att deras försäljning går till. Förutom detta jobbar jag enligt marknadens troligtvis mest strukturerade och genomtänkta arbetsmetod vilken ger mina kunde de allra bästa förutsättningarna för att få bäst betalt., något som också syns på mina slutpriser.

Mäklare Dominic Toth
Dominic Toth mäklare

Dominic Toth

Jag är en hårt arbetande mäklare och älskar mitt jobb. Mina mål är att alltid leverera höga slutpriser samtidigt som både köpare och säljare känner sig trygga i processen. Jag ser till att alltid vara påläst om föreningen och sätter mig in i kundens perspektiv för att göra upplevelsen trivsam och behaglig.

Mäklare Hanna-Louise Lundkvist
Hanna-Louise Lundkvist mäklare

Hanna-Louise Lundkvist

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv. Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en...

Mäklare Jörgen Göransson
Jörgen Göransson mäklare

Jörgen Göransson

Jag älskar mäklaryrket. Engagemanget, möjligheten till en smart och kalasbra lösning, förståelsen och målsättningen att nå en uppgörelse där alla parten är nöjda. Efter mer än 1.300 förmedlade bostäder brinner jag för att hjälpa mina kunder. Att nu få möjligheten att både hjälpa mina kunder och mina kollegor att göra bra och sunda affärer driver mig. Genom Erik Olsson Fastighetsförmedlings...

Mäklare Nikola Zivkovic
Nikola Zivkovic mäklare

Nikola Zivkovic

Det är det enda sättet att verkligen förstå varför jag får högre slutpriser än alla andra. Jag får ofta höra att jag har mycket tur. Jag har märkt att ju hårdare jag jobbar desto mer tur verkar jag ha.

Mäklare Oskar Olsson
Oskar Olsson mäklare

Oskar Olsson

Då konkurrensen som fastighetsmäklare är väldigt hög ställer det också krav på att man presterar och utmärker sig på högsta nivå. För mig är det viktigaste att mina kunder känner ett förtroende för mig och att dom kan lita på mig i alla situationer. Att sälja och köpa är en stor process som både ska kännas tryggt och roligt från början till slut, och det är då extra viktigt för mig att känna in...

Mäklare Puya Dastaviz
Puya Dastaviz mäklare

Puya Dastaviz

Med en lång lista på rekordförsäljningar låter jag värdegrunden för mitt arbetssätt tala för sig själv -engagemang, drivkraft och med hög ambition. Att arbeta resultatinriktat och strategist är en självklarhet för mig och inte minst med passion för samtliga uppdrag. .

Mäklare Izabella Engdahl

Izabella Engdahl

Izabella Engdahl är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Malmö och Lund.

Erik Olsson Lund

Stora Södergatan 13
Lund

jorgen.goransson@erikolsson.se

040-6000500

Är du kontorschef på Erik Olsson Lund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.