Erik Olsson Hisingen

Erik Olsson Hisingen

Erik Olsson Hisingen

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Anna Johansson
Anna Johansson mäklare

Anna Johansson

Att jag alltid strävar efter att leverera höga slutpriser, Det är en trygghet för mig jag jobbar på en mäklarbyrå som enligt UC fått bäst betalt 11 år i rad, vilket är ett bevis på att vi gör faktiskt fungerar. Jag är en lokal mäklare i Tolered och Hildedal som är engagerad i området.

Mäklare Bruna Liborio
Bruna Liborio mäklare

Bruna Liborio

Efter flera års erfarenhet av fastighetsbranschen, vet jag att varje bostadsaffär är unik. Kunnighet, kvalitet samt noggranna förberedelser är viktiga förutsättningar och skillnaden mellan en bra bostadsaffär och en riktig lyckad sådan. Min drivkraft är att både köpare och säljare skall känna sig så pass trygga och vara så pass nöjda att jag blir det självklara valet vid kommande bostadsaffärer....

Mäklare Celia Kanthe
Celia Kanthe mäklare

Celia Kanthe

Fastighetsmäklaryrket är en livsstil. För att lyckas krävs det arbetsglädje, hängivenhet, ett intresse för människor och en stor portion tävlingsinstinkt. Allt det där kombinerat med en kunskap om den marknad man är verksam i skapar en riktigt duktig mäklare och det har jag. Jag tror på en gedigen arbetsinsats och hårt fokus på detaljer.

Mäklare Daniel Sülla
Daniel Sülla mäklare

Daniel Sülla

Piloten som blev mäklare... I en tuff marknad behövs en bra mäklare för att få bra betalt och i en god marknad ska vi satsa på rekord. Letar du efter person med över 20 års erfarenhet av försäljning och som har jobbat med att bygga förtroende hela sitt vuxna liv är jag rätt samarbetspartner för dig!

Mäklare Fredrik Wiland
Fredrik Wiland mäklare

Fredrik Wiland

En bostadsaffär är en utav de största affärerna du gör i ditt liv därav ska slumpen inte välja valet av fastighetsmäklare. Jag är en utpräglad tävlingsmänniska och har ett genuint intresse för mäklaryrket i helhet. Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Min eftersträvan och mål är alltid att ge dig en trygg affär...

Mäklare Kenneth Fajkowski
Kenneth Fajkowski mäklare

Kenneth Fajkowski

Mitt mål är att Ni skall känna trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag vill att Ni ska känna Er sedda, hörda och omhändertagna, därför arbetar jag efter ledorden tillgänglighet, kommunikation och förståelse.

Mäklare Michaela Löfgren
Michaela Löfgren mäklare

Michaela Löfgren

Det är nog att jag är strukturerad och noggrann. Min bakgrund som koordinator och teamledare på Erik Olsson gör att jag vet vad som är viktigt att informera om och hur man förbereder bostaden på bästa sätt. Mina kunder brukar säga att de känner sig trygga och att jag inger ett förtroende. Det känns alltid fantastiskt roligt att höra! Jag skulle säga att jag uppdaterar kunderna kontinuerligt,...

Mäklare Niklas Knudsen
Niklas Knudsen mäklare

Niklas Knudsen

Arbetat som mäklare sedan 2004 och är alltid i toppen vad gäller kundnöjdhet. Lyckas ofta slå och alltid strävat efter att slå prisrekord vilket jag anser vara min främsta uppgift med affären om inte min säljare ger mig andra direktiv.

Mäklare Simon Petkovski
Simon Petkovski mäklare

Simon Petkovski

Enligt mig är valet av mäklare den avgörande faktorn till ett högt slutpris eller inte. Jag älskar det jag gör, vilket återspeglar sig på mina resultat!

Mäklare Therés Olsson
Therés Olsson mäklare

Therés Olsson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2008, vilket ger dig som kund en expert på bostadsmarknaden med stort kontaktnät och en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett starkt driv att nå höga slutresultat samt en lyhördhet till dina önskemål som kund. Min strävan är alltid att överträffa kundens förväntningar för att få de bästa av rekommendationer som även leder mig till...

Mäklare Anna Friman

Anna Friman

Anna Friman är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Göteborg och Kungälv.

Erik Olsson Hisingen

www.erikolsson.se/
Göteborg

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Hisingen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.