Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Våra mäklare i Innerstaden har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Faktum är att Erik Olssons kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 10 åren - vårt sätt att jobba har den effekten.
Våra mäklare arbetar med stadsdelarna inom Vallgraven, Kungshöjd, Vasastaden, Lorensberg, Johanneberg, Landala, Guldheden, Stampen, Prippska tomten, Gårda, Annedal/Nilssonsberg, Linnéstaden och Haga.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Christian Lindberg
Christian Lindberg mäklare

Christian Lindberg

För att jag har nöjdast kunder i hela Innerstaden, får väldigt bra slutpriser och är en person som är väldigt strukturerad.

Mäklare Christoffer Lennartsson
Christoffer Lennartsson mäklare

Christoffer Lennartsson

Vår metod har gett oss bäst betalt i Göteborg i 11 år. "2018 hade vi 8,1% bättre betalt än våra konkurrenter enligt en undersökning gjord av UC. Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i...

Mäklare David Olsson
David Olsson mäklare

David Olsson

Grundstenen i min karriär har alltid varit att ha nöjda kunder. Därför är det jätteviktigt för mig att förstå samtliga av mina klienters individuella behov och helhjärtat jobba för att uppfylla detta. Genom att anlita mig så kommer du alltså stå i centrum av mitt fokus och efter avslutad affär så finns det bara ett utfall jag accepterar, att just du är nöjd med din bostadsförsäljning.

Mäklare Emil Romell
Emil Romell mäklare

Emil Romell

Din bostadsaffär är troligen den största affären du kommer att göra i livet. Med 10 års erfarenhet inom försäljning och service står jag för ett personligt engagemang och ett driv i varje enskild bostadsaffär.

Mäklare Gustaf Hafström
Gustaf Hafström mäklare

Gustaf Hafström

Jag tror att tydlighet och öppenhet genom hela försäljningsprocessen samt ett strategiskt tankesätt resulterar i nöjdare kunder och högre slutpriser. Genom det arbetssätt och de metoder jag arbetar efter, samt teamet med kollegor bakom varje försäljning kan jag tillsammans med mina kunder nå de höga mål vi siktar efter och min tävlingsinstinkt får mig alltid att sikta högre.

Mäklare Henrik Björnbäck
Henrik Björnbäck mäklare

Henrik Björnbäck

För mig handlar det mycket mer än en snabb försäljning till ett halvbra slutpris. Jag väljer att fokusera på det som är det absolut viktigaste i den här branschen, kundrelationen. Genom att vara lyhörd, driven och professionell ligger det i mitt intresse att överträffa dina förväntningar samtidigt som jag jobbar hårt för att uppnå vårt gemensamma mål.

Mäklare Jeanette Hollander
Jeanette Hollander mäklare

Jeanette Hollander

Jag är resultatinriktad, erfaren och vill alltid prestera i världsklass. Jag är engagerad och har alltid stort fokus på mina kunders behov. Jag älskar mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg och få din livs bästa affär.

Mäklare Kristoffer Laanemets
Kristoffer Laanemets mäklare

Kristoffer Laanemets

En lyckad bostadsaffär börjar med valet av en engagerad mäklare. Med många års erfarenhet av service och försäljning vet jag vikten av att alltid göra det lilla extra och prestera över dina förväntningar. Jag vet också att det viktigaste med en bostadsförsäljning är att säljaren och köparen lämnar bordet med känslan att de gjort sitt livs bästa affär. Mitt mål är att du som säljare alltid ska...

Mäklare Linda Bundsen
Linda Bundsen mäklare

Linda Bundsen

Varje bostadsaffär är unik. Skillnaden mellan att göra en bra affär och riktigt lyckad sådan består av noggranna förberedelser. Genom min erfarenhet och kunskap vill jag att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen. Tack vare ett personligt engagemang, lite drygt 10 års erfarenhet och ett NKI på 9,8% tror jag att vi kan skapa rätt förutsättningar för just din bostadsaffär.

Mäklare Marcus Davidsson
Marcus Davidsson mäklare

Marcus Davidsson

Jag har ett enormt driv och arbetar resultatinriktad med personligt engagemang för att vi tillsammans ska nå vårat mål med försäljningen

Mäklare Monika Tanko
Monika Tanko mäklare

Monika Tanko

Jag är har en marknadsandel på nästan 50% i Guldheden vilket gör att spekulanterna som letar bostad i Guldheden kontaktar mig.

Mäklare Torbjörn Berglund
Torbjörn Berglund mäklare

Torbjörn Berglund

Som inbiten göteborgare, född och uppvuxen centrala Göteborg har alltid Linné legat mig varmt om hjärtat. Detta gör det extra roligt att också få förmånen att förmedla bostäder i området. Jag ger alltid 110% och med stor passion för försäljning och mäkleri kommer jag se till att även du kommer få dina förväntningar överträffade.

Mäklare William Wirtberg
William Wirtberg mäklare

William Wirtberg

Mitt mål är att du som säljare alltid ska vara så nöjd att du rekommenderar mig vidare till dina vänner. Jag har ett sätt att arbeta som skiljer sig från den övriga branschen. Erik Olsson-metoden innebär att du får en engagerad mäklare som är expert i området en försäljningsprocess som genererar fler spekulanter och slutligen bäst betalt.

Mäklare Christian Warberg

Christian Warberg

Christian Warberg är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter i Anneberg, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Erik Olsson Göteborg Innerstaden

Odinsgatan 2
Göteborg

jeanette.hollander@erikolsson.se

0733591846

Är du kontorschef på Erik Olsson Göteborg Innerstaden?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.