Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Våra mäklare på Gärdet & Östermalm hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste nio åren.
Vi har förmedlat bostäder på Östermalm och Gärdet i många år och har tack vare det ett stort kund- och spekulantregister här i området. Våra mäklare har alla sitt tilldelade fokusområde där de är lokala experter på sin särskilda marknad, något både säljare och köpare har stor fördel av vid en bostadsaffär. Kontakta oss så berättar vi mer om hur just vi arbetar för att se till att du får bäst betalt.

Våra mäklare

Mäklare Jessica Plånborg
Jessica Plånborg mäklare

Jessica Plånborg

Engagemang är mitt löfte! När jag förmedlar en bostad behandlar jag den i varje detalj och moment som om det vore min egen. Därför vänder jag på varje sten och lämnar inget åt slumpen från det första mötet fram till underskrivet avtal, eftersom det är vad jag själv skulle förvänta mig som säljare. Erik Olsson-metoden ger mitt personliga engagemang rätt förutsättningar för detta.

Erik Olsson Gärdet & Östermalm

Sveavägen 147
113 46 Stockholm

mail@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Gärdet & Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.