Erik Olsson Örebro

Erik Olsson Örebro

Erik Olsson Örebro

Våra mäklare i Örebro hjälper dig till en lyckad affär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga.

Erik Olsson Örebro
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Beatrice Henriksson
Beatrice Henriksson mäklare
Beatrice Henriksson

Min kämpaglöd och passion för mötet med nya människor är det som driver mig i mitt arbete som fastighetsmäklare. Med fokus på detaljer vill jag utgå från varje persons enskilda behov. Målet är att alltid genomföra framgångsrika försäljningar där både köpare och säljare känner sig nöjda. Hårt arbete och målmedvetenhet är nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär!

Mäklare Mikael Rantala
Mikael Rantala mäklare
Mikael Rantala

Jag är en driven och resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som med största lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga med sitt bostadsbyte. Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar jag långa och spännande kundrelationer genom att bli rekommenderad vidare av mina fantastiska kunder. Som kund hos mig kan man förvänta sig...

Mäklare Lee Lemelius
Lee Lemelius mäklare
Lee Lemelius

Jag gjorde min första bostadsaffär redan 2004 sen dess är jag fast. Jag älskar att träffa folk och göra det bästa för dem. Det viktigaste för mig är att det blir så bra som möjligt för både köpare och säljare. Även att de spekulanter jag träffar på genom ska vara så nöjda som möjligt. Mitt arbete som fastighetsmäklare innebär möten med många olika människor med vitt skilda erfarenheter, vilket...

Mäklare Karl-Albin Larsson
Karl-Albin Larsson mäklare
Karl-Albin Larsson

Kunnig, Tillgänglig, Professionell

Mäklare Alexander Sjönvall
Alexander Sjönvall mäklare
Alexander Sjönvall

Engagerad, driven och trygg! I varje försäljning är mitt mål att alltid överträffa kundens förväntningar och att det i sin tur ska leda till rekommendationer. Att mina kunder efter varje försäljning ska känna sig mer än nöjda, att helt enkelt vara supernöjda och välja att rekommendera mig till alla som behöver hjälp eller kommer att behöva hjälp utav en fastighetsmäklare!

Mäklare Mikael Pettersson
Mikael Pettersson mäklare
Mikael Pettersson

Engagerad, Hängiven, Målmedveten.

Mäklare Sofia Hjertqvist
Sofia Hjertqvist mäklare
Sofia Hjertqvist

Varje uppdrag är unikt, därför är det för mig en självklarhet att behandla varje bostadsaffär individuellt och efter just de behov och önskemål som efterfrågas. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att vara påläst och tillgänglig. Detta för att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären.

Mäklare Heléne Nordin Lagerträd
Mäklarbild saknas
Heléne Nordin Lagerträd

Heléne Nordin Lagerträd är mäklare på Erik Olsson och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gåshaga och Lidingö.

Mäklare Carin Liedström
Mäklarbild saknas
Carin Liedström

Carin Liedström är mäklare på Erik Olsson och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Brevens Bruk, Dyltabruk, Ervalla, Fjugesta, Garphyttan, Glanshammar, Kilsmo, Lekeberg, Mullhyttan, Odensbacken, Stora Mellösa, Vintrosa och Örebro.

Erik Olsson Örebro

Stortorget 4
702 11 Örebro

orebro@erikolsson.se

0771-551 000

Är du kontorschef på Erik Olsson Örebro?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.