ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Västsvenska Fastighetsbyrån är en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. Genom detta får vi del av ett nationellt och globalt nätverk samt nya produkter och tjänster som hjälper våra kunder till en ännu bättre och tryggare affär.

Vi på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån pratar ofta om att vi är ett klokare val. Vår målsättning är alltid att vi ska vara klokare än våra konkurrenter. Att vara klokare ska genomsyra hela vår tjänst.
Vårt arbete går ut på att skräddarsy varje försäljning så att du får allt som är viktigt för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Du ska hela tiden få mer, mycket mer av det som är viktigt.

Vi strävar efter att alltid använda marknadens bästa leverantörer när vi presenterar din bostad. Ingenting ska lämnas åt slumpen. Våra mäklare förstår hur viktig varje detalj är vid varje försäljning. Därför lovar vi att alltid arbeta för att ge det som krävs. Ska du sälja eller köpa bostad? I så fall ska du kontakta oss så kan vi presentera vad som kan vara marknadens mest genomtänkta tjänst. Kanske blir du också en återkommande, nöjd kund!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Håkan Edsjö
Håkan Edsjö mäklare
Håkan Edsjö

Jag är noggrann från första mötet och genom hela säljprocessen, viktigt att man som både köpare och säljare känner en trygghet och möts av en mäklare med goda kunskaper. Välkommen att kontakta mig för ett möte där vi kan gå igenom och se hur en trygg försäljning kan genomföras på bästa sätt.

Mäklare Alexander Vasic
Alexander Vasic

Alexander Vasic är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Camilla Andersson
Camilla Andersson

Camilla Andersson är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Elin-Marie Söderlund
Elin-Marie Söderlund

Elin-Marie Söderlund är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Mäklare Filip Scepanovic
Filip Scepanovic

Filip Scepanovic är mäklare på ERA i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Göran Jonsson
Göran Jonsson

Göran Jonsson är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

Mäklare Natasha Vasic
Natasha Vasic

Natasha Vasic är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Barken Beatrices gata 40
41760 Göteborg

vastfast@erasweden.com

031-788 30 30

Är du kontorschef på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Väster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.