ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Öster

ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Öster

ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Öster

Hela vår organisation genomsyras av ambitionen att göra mer för kunden. Vi sliter hårt med att leverera hög och jämn kvalitet i våra mäklartjänster och då är det som du förstår, oerhört roligt att vi enligt Svenskt Kvalitetsindex är den mäklarfirma som har flest kunder som rekommenderar oss till sina vänner och kollegor. Men utan krävande kunder så hade vi inte nått hit, så utmärkelsen tillhör egentligen dig som förväntar dig mycket av oss.

Genom vårt nätverk av kontakter löser vi allt som hör till en bostadsaffär. Vi erbjuder bland annat professionell fotografering, homestyling, juridisk rådgivning, flyttstädning, samt försäkringar.

Bli nöjd du också. Om du funderar på att sälja din bostad - tveka inte att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri värdering

Våra mäklare

Mäklare Bengt Larsson
Bengt Larsson

Bengt Larsson är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa, Floda, Gråbo, Jonsered, Lerum, Partille, Sjövik, Stenkullen, Sävedalen, Tollered, Öjersjö och Göteborg.

Mäklare Elin-Marie Söderlund
Elin-Marie Söderlund

Elin-Marie Söderlund är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Göteborg.

Mäklare Filip Scepanovic
Filip Scepanovic

Filip Scepanovic är mäklare på ERA i Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten, Åsa och Västra Götaland.

ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Öster

Danska Vägen 76
41659 Göteborg

vastfast@erasweden.com

031-707 22 80

Är du kontorschef på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Öster?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.