ERA Mäklargruppen Nacka & Värmdö

ERA Mäklargruppen Nacka & Värmdö

ERA Mäklargruppen Nacka & Värmdö

Vi är en mäklarfirma som har stor lokalkännedom om vårt närområde. Vi sätter Dig som kund i fokus och ser till att Du får den service och uppmärksamhet som överträffar Dina förväntningar. Vi har öga för det som behövs för att Du både som säljare och köpare ska få ut det bästa av en bostadsaffär.

Med ett brett kontaktnät av banker, jurister, besiktningsmän, hantverkare, home-stylister, städ och flyttfirmor kommer vi att verka för att Din bostadsaffär blir en stor framgång.

Välkommen att bli en nöjd kund Du också!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Ebba Stenport Taesler
Ebba Stenport Taesler mäklare
Ebba Stenport Taesler

Jag är en mycket engagerad mäklare som gör allt för att du som säljare ska genomföra din största affär på tryggast möjliga sätt till bästa möjliga slutpris!

Mäklare Bore Måsén
Bore Måsén

Bore Måsén är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Boo, Fisksätra, Nacka, Nacka Strand, Orminge, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla, Solsidan, Stockholms skärgård och Älta.

Mäklare Cecilia Hall
Cecilia Hall

Cecilia Hall är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Boo, Fisksätra, Nacka, Nacka Strand, Orminge, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sickla, Solsidan, Stockholms skärgård och Älta.

ERA Mäklargruppen Nacka & Värmdö

Vinterbrinksvägen 9 A
13332 Saltsjöbaden

nacka@erasweden.com

08-717 70 00

Är du kontorschef på ERA Mäklargruppen Nacka & Värmdö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.