ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik

ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik

ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik

Vår grundstrategi är enkel, på ERA vill vi att ditt bostadsbyte ska gå så smidigt som möjligt - vi tänker kundnytta!

Vi drivs av lyckliga köpare och säljare och vår ambition är att du som kund väljer att rekommendera oss vidare. Ska du sälja bostaden? Kontakta oss för kostnadsfri värdering och rådgivning, vi ser fram emot att hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra affär!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Elin Andersson
Elin Andersson mäklare
Elin Andersson

Jag tycker att det är viktigt med ärlighet, tillgänglighet och givetvis resultat. Min erfarenhet och kunskap använder jag för att tryggt lotsa er genom hela förmedlingsprocessen. Jag är lyhörd; det som är viktigt för dig - det är även viktigt för mig!

Mäklare Sune Rehnman
Sune Rehnman mäklare
Sune Rehnman

Kvalitet och engagemang är oerhört viktigt för mig att leverera till dig som säljare! Jag är bra på att lyssna in vilka behov och önskemål som är viktiga för just dig! Med mina dryga 10 år som mäklare erbjuder jag dig en trygg och säker mäklare som har en bred erfarenhet inom både försäljning och mäkleri. Min målsättning är alltid att överträffa våra målsättningar och att alltid finnas...

Mäklare Sara Näslund
Sara Näslund mäklare
Sara Näslund

Sara Näslund är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västernorrland, Borgafjäll, Dikanäs, Dorotea, Kittelfjäll, Klimpfjäll, Lajksjöberg, Latikberg, Malgomaj, Marsfjäll, Risbäck och Vilhelmina.

ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik

Nygatan 17
89133 Örnsköldsvik

ovik@erasweden.com

0660-29 44 40

Är du kontorschef på ERA Mäklarbyrå Örnsköldsvik?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.