ERA Hus & Hem Vänersborg

ERA Hus & Hem Vänersborg

ERA Hus & Hem Vänersborg

På Quality Hotel, Nabbensbergsvägen 2, i Vänersborg och på Best Western Hotell Trollhättan, Polhemsgatan 6, hittar ni våra kontor med mäklarna Sofia Arvidsson, Daniel Johansson, Frida Jakobsson, Helena Nyman Hjern, Therese Persson och Lisa Wiklund. Under 2017 utökade vi vårt koncept i Tvåstad och finns nu nära kunden i både Trollhättan och Vänersborg.

Hos oss möts du av kunniga och erfarna mäklare som med stort engagemang hjälper dig med din bostadsaffär.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA - en av Europas största mäklarkedjor. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av vårt stora kontaktnät och vårt utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus. Dessutom har vi ett rikstäckande spekulantregister.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät samt en god lokalkännedom. Kort sagt, vi kan Tvåstad!

Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Daniel Johansson
Daniel Johansson mäklare
Daniel Johansson

Jag har lång erfarenhet av branschen då jag varit verksam mäklare sedan år 2000. Jag eftersträvar nöjda kunder med mitt stora engagemang och breda kontaktnät.

Mäklare Frida Jakobsson
Frida Jakobsson mäklare
Frida Jakobsson

Jag är en charmig och pålitlig tjej med ett stort hjärta för god service och nöjda kunder. Jag är alltid glad och positiv och min drivkraft är att göra köpare och säljare nöjda genom hela försäljningsprocessen. Det är ett nöje för mig att kunna hjälpa, finnas till hands och få ta del av människors största affär i livet.

Mäklare Helena Nyman Hjern
Helena Nyman Hjern mäklare
Helena Nyman Hjern

Som mäklare arbetar jag alltid efter att kunna göra det där lilla extra och anpassa uppdraget efter varje objekt. Alla uppdrag och människor är olika vilket leder till att inte alla uppdrag kan genomföras på samma sätt. Jag arbetar alltid hårt för att underlätta och göra affären så smidig som möjligt för alla parter trots att det ibland kanske innebär några timmar extra på kontoret. Återkoppling,...

Mäklare Lisa Wiklund
Lisa Wiklund mäklare
Lisa Wiklund

Driven, lyhörd och med stort fokus på nöjda kunder! Jag brinner för möjligheten att hjälpa just er till en trygg och lyckad bostadsaffär. Möjligheten att tillsammans med Er genomföra en av de största affärerna i livet är ett tacksamt och viktigt förtroendeuppdrag. Trygghet och god kommunikation är nyckelord för en vinnande bostadsförsäljning. Med goda kunskaper om hemorten, ett brett...

Mäklare Sofia Arvidsson
Sofia Arvidsson mäklare
Sofia Arvidsson

Efter tio år i branschen, känner jag mig trygg och engagerad i min roll ! När vi är nyetablerade i Trollhättan är vi såklart väldigt angelägna om att erbjuda en så bra tjänst som möjligt, där vi anpassar varje affär efter behov! Vi är nog med ett stort engagemang som leder till trygga och bra affärer!

Mäklare Filip Nelson
Filip Nelson

Filip Nelson är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bohuslän, Göta, Hjärtum, Lilla Edet, Lödöse, Nygård, Prässebo, Sjuntorp, Trollhättan, Upphärad och Västerlanda.

Mäklare Therese Persson
Therese Persson

Therese Persson är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

ERA Hus & Hem Vänersborg

Nabbensbergsvägen 2
46240 Vänersborg

vanersborg@erasweden.com

0521-128 00

Är du kontorschef på ERA Hus & Hem Vänersborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.