ERA Hus & Hem Trollhättan

ERA Hus & Hem Trollhättan

ERA Hus & Hem Trollhättan

På Best Western Hotell Trollhättan, Polhemsgatan 6, hittar du vårt kontor med mäklarna Helena Nyman Hjern, Therese Persson, Lisa Wiklund och Sofia Arvidsson. Under 2017 utökade vi vårt koncept i Tvåstad och finns nu nära kunden i både Trollhättan och Vänersborg. På Quality Hotel, Nabbensbergsvägen 2, i Vänersborg hittar du även våra kollegor Daniel Johansson, Frida Jakobsson samt mäklarassistenten Johanna Fagerberg.

Hos oss möts du av kunniga och erfarna mäklare som med stort engagemang hjälper dig med din bostadsaffär.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA - en av Europas största mäklarkedjor. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av vårt stora kontaktnät och vårt utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus. Dessutom har vi ett rikstäckande spekulantregister.

Våra mäklare har förmedlat bostäder i många år och har byggt upp ett stort kontaktnät samt en god lokalkännedom. Kort sagt, vi kan Trollhättan!

Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Helena Nyman Hjern
Helena Nyman Hjern mäklare
Helena Nyman Hjern

Som mäklare arbetar jag alltid efter att kunna göra det där lilla extra och anpassa uppdraget efter varje objekt. Alla uppdrag och människor är olika vilket leder till att inte alla uppdrag kan genomföras på samma sätt. Jag arbetar alltid hårt för att underlätta och göra affären så smidig som möjligt för alla parter trots att det ibland kanske innebär några timmar extra på kontoret. Återkoppling,...

Mäklare Sofia Arvidsson
Sofia Arvidsson mäklare
Sofia Arvidsson

Efter tio år i branschen, känner jag mig trygg och engagerad i min roll ! När vi är nyetablerade i Trollhättan är vi såklart väldigt angelägna om att erbjuda en så bra tjänst som möjligt, där vi anpassar varje affär efter behov! Vi är nog med ett stort engagemang som leder till trygga och bra affärer!

ERA Hus & Hem Trollhättan

Polhemsgatan 6
461 30 Trollhättan

trollhattan@erasweden.com

0520-13000

Är du kontorschef på ERA Hus & Hem Trollhättan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.