ERA Hem mäklarna

ERA Hem mäklarna

ERA Hem mäklarna

År 2007 slog vi upp dörrarna till vårt kontor i Högdalens centrum. Genom åren har vi besökt nästan varje trappuppgång, sålt och värderat i Högdalen, Rågsved, Hagsätra, Bandhagen och bland villakvarteren i Örby/Älvsjö. Vi kan nog med fog säga att vi kan dessa områden riktigt bra. Med denna erfarenhet gör vi skillnaden och vill hjälpa att förändra din boendesituation och förverkliga just dina bostadsdrömmar.

Vår styrka är att vi är engagerade, lyhörda och flexibla. Vi vägleder dig genom hela försäljningen. Hos oss finns det skickliga fastighetsmäklare som kan ditt område och ger dig en personlig service från första mötet och hela vägen fram till tillträdet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att uppnå bästa resultat. Det leder till nöjdare köpare och säljare.

Från och med september 2018 är vi en del av ERA - en av Europas största mäklare. Välkommen till ERA Hem Mäklarna!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Bengt Aresik
Bengt Aresik mäklare
Bengt Aresik

Jag kan inte uttrycka mig bättre än vad en av mina säljare: "Bengt gick lite längre än alla andra mäklare vi träffat. Lite mer engagerad och lite mer av allt! Vi är djupt imponerade av hans insats vid försäljningen av vår lägenhet och kan varm rekommendera honom. "

Mäklare Thomas Kihlman
Thomas Kihlman mäklare
Thomas Kihlman

Söker Ni en engagerad och dedikerad mäklare? Då har ni hittat mig! Med ett stort intresse och engagemang för försäljning och bostäder vägleder jag Er genom hela bostadsaffären. Jag är lyhörd en god lyssnare och flexibel. Med mitt engagemang och intresse för affärer ser jag till att er bostadsaffär uppnår det bästa tänkbara resultatet. Jag är uppvuxen i området. Så jag kan dina kvarter....

ERA Hem mäklarna

Rangstaplan 11
124 54 Bandhagen

hogdalen@erasweden.com

08 – 599 05 230

Är du kontorschef på ERA Hem mäklarna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.