ERA Gothia Fastighetsbyrå

ERA Gothia Fastighetsbyrå

ERA Gothia Fastighetsbyrå

Vi på ERA Gothia Fastighetsbyrå är en engagerad och personlig fastighetsbyrå, som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!

Våra skickliga och erfarna mäklare har alla mycket god kännedom om bostadsmarknaden i Göteborg. Våra fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

ERA Gothia Fastighetsbyrå är en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. I och med detta får vi möjlighet att kombinera vår mångåriga erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden med tillgången till ett globalt nätverk, något vi är övertygade hjälper dig till en bättre affär.

Vi hörs!

ERA Gothia Fastighetsbyrå
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Carl-Henrik Henrell
Carl-Henrik Henrell mäklare
Carl-Henrik Henrell

Att vägleda säljare och köpare genom bostadsaffären ser jag som ett privilegium och jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Jag heter Carl-Henrik Henrell och kommer ursprungligen från Östersund men har de senaste 15 åren varit bosatt och verksam som fastighetsmäklare i Göteborgsområdet. Det sägs att norrlänningar är lugna och trygga och jag har stor erfarenhet av både...

Mäklare Henrik Kjellberg
Henrik Kjellberg mäklare
Henrik Kjellberg

Jag heter Henrik Kjellberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002. Jag driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet,...

Mäklare Ellinor Widéen
Ellinor Widéen mäklare
Ellinor Widéen

Glad, trygg och noggrann är tre ord som beskriver mig bra. Jag älskar mötet med alla de människor jag får möjlighet att träffa och hjälpa. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har sedan dess samlat på mig både erfarenhet i yrket och många nöjda kunder. För att lyckas med mitt mål - att ge en riktigt bra affär från början till slut - lägger jag in stort engagemang i varje enskild...

Mäklare Anders Malmberg
Anders Malmberg mäklare
Anders Malmberg

Med många års erfarenhet är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag är driven, resultatorienterad och strävar efter att hålla högsta servicenivå.

Mäklare Carina Pagil
Carina Pagil mäklare
Carina Pagil

Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag mycket god kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder där. Som person är jag noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat.

Mäklare Malin Andersson
Malin Andersson mäklare
Malin Andersson

Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Genom att genomföra hela processen på ett professionellt sätt kommer vi att nå...

Mäklare Martin Granberg
Martin Granberg mäklare
Martin Granberg

Jag har stor erfarenhet efter drygt 20 år som mäklare, med massor av lyckade affärer. Jag tror själv att min stora kunskap, i alla delar av bostadsaffären, ger den trygghet som många säljare och köpare eftersträvar. Jag är även jurist, vilket många tycker är en styrka.

Mäklare Maria Kjellberg
Maria Kjellberg mäklare
Maria Kjellberg

Maria Kjellberg är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

ERA Gothia Fastighetsbyrå

Danska Vägen 76
416 59 Göteborg

gothia@erasweden.com

031 733 70 00

Är du kontorschef på ERA Gothia Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.