ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

Med kraftfull marknadsföring, en mäklartjänst som tar dig ett steg längre till en lyckad bostadsaffär och alltid med en välutbildad fastighetsmäklare vid din sida genom hela processen är förutsättningarna till en lyckad bostadsaffär de bästa tänkbara.

På vårt kontor som du finner längs gågatan i Ystad finns sju aktiva medarbetare. Här får du hjälp med alla de frågor du har när det gäller boendet i Ystad med omnejd. Genom att vara en del av ERA, en av världens mest framgångsrika mäklarkedjor, har vi tillgång till ett unikt koncept med både marknadsföring, försäkringar och mycket annat. Detta kombinerat med god lokalkännedom om den marknad vi arbetar på ger oss de bästa förutsättningarna att göra Din bostadsaffär till en god affär.

Välkommen till oss!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Andreas Wallin
Andreas Wallin mäklare
Andreas Wallin

Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär.

Mäklare Gustav Thulin
Gustav Thulin mäklare
Gustav Thulin

Den största anledningen varför man skall välja mig är att jag alltid ger 100%. Jag värderar alltid att ha långa och goda relationer med mina kunder.

Mäklare Jesper Nilsson
Jesper Nilsson mäklare
Jesper Nilsson

Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av stadens bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med...

Mäklare Johan Malmqvist
Johan Malmqvist mäklare
Johan Malmqvist

Hej, Mitt namn är Johan Malmqvist och jag har varit verksam inom ERA sedan 2016. Jag har bott i Ystad i ca 15 års tid och känner till Ystad och dess olika bostadsområden mycket väl. Mina rötter är från Sjöbo där jag även har god kännedom om bostadsmarknaden. Jag har bra personliga nätverk inom båda kommunerna och mitt mål är att verka för goda affärer i och över kommungränserna. Jag siktar...

Mäklare Michaela Jönsson
Michaela Jönsson mäklare
Michaela Jönsson

Jag är glad, noggrann och nyfiken, och för mig är det otroligt viktigt att alla inblandade parter känner trygghet och förtroende i en bostadsaffär där jag är ansvarig fastighetsmäklare. Oavsett om du är köpare eller säljare kommer jag att göra mitt yttersta för att hjälpa er att genomföra den kanske största affären i era liv.

Mäklare Therése Stenberg
Therése Stenberg mäklare
Therése Stenberg

Jag heter Therése Stenberg och har förmedlat bostäder i södra Skåne sedan tidigt 80-tal. Med rötterna i Sjöbo och Ystad och alla årens erfarenhet av många hundra bostadsaffärer erbjuder jag kunskap och stort engagemang i ditt livs kanske viktigaste affär. Ingen affär är den andra lik och jag drivs av ett intresse att hitta rätt köpare till din bostad och att hitta rätt objekt till dig som...

ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

St. Östergatan 37
27134 Ystad

ystad@erasweden.com

0411-24 12 00

Är du kontorschef på ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.