ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Vi på ERA Axelssons Fastighetsbyrå har hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem i mer än trettio år nu. Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!

Våra skickliga och erfarna mäklare har en lokal förankring på orten och mycket god kännedom om bostadsmarknaden i området. Även leverantörer av våra kringtjänster som fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå är från och med den 1:a oktober 2017 en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. I och med detta får vi möjlighet att kombinera vår mångåriga erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden med ännu starkare marknadsföring av våra objekt och vi är övertygade om att det kommer att hjälpa våra kunder till en ännu bättre affär.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet
Betyg & omdöme

Våra mäklare

Mäklare Henrik Kjellberg
Henrik Kjellberg mäklare
Henrik Kjellberg

Jag heter Henrik Kjellberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002. Jag driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet,...

Mäklare Gunnar Carlström
Gunnar Carlström mäklare
Gunnar Carlström

ERA Axelssons Fastighetsbyrå är en lokalt förankrat mäklarföretag med rikstäckande resurser. Mitt mål är att du som säljare skall få så bra betalt som möjligt för din bostad, och att spekulanterna känner att de kan genomföra ett bostadsköp på ett transparent, trevligt och tryggt sätt. Sätter en ära i att vara tillgänglig per telefon och mail för kunder och spekulanter. Kan jag inte svara när...

Mäklare Evelina Martinsson
Evelina Martinsson mäklare
Evelina Martinsson

Jag strävar alltid efter att vara bäst på marknaden. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har god lokalkännedom då jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet där jag verkar.

Mäklare Maria Kjellberg
Maria Kjellberg mäklare
Maria Kjellberg

Maria Kjellberg är mäklare på ERA och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Västra Götaland, Billdal, Fjärås, Fors, Frillesås, Kullavik, Kungsbacka, Onsala, Särö, Vallda, Västkusten och Åsa.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Göteborgsvägen 36
463 30 Lilla Edet

lillaedet@erasweden.com

0520-52 43 50

Är du kontorschef på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.