ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Axelssons Fastighetsbyrå är nu en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. Genom detta får vi del av ett nationellt och globalt nätverk samt nya produkter och tjänster som hjälper våra kunder till en ännu bättre och tryggare affär.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå är en fastighetsbyrå med många verksamheter under ett och samma tak. Vi hjälper till med alla tjänster som hör ihop med din bostadsaffär. Vi har varit fastighetsmäklare sedan 1970-talet och förmedlar bostadsrätter, hus och gårdar. Vi har kontor i Kungälv, Ytterby, Lilla Edet, Stenungsund och Ale och säljer bostäder i hela Bohuslän och Göteborg samt i kommunerna öster om Göta Älv.

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Claes Tevell
Claes Tevell mäklare
Claes Tevell

Jag är uppvuxen och boende i Kungälv och har därför god lokal kännedom. Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1988 och tack vare det har jag samlat på mig stor erfarenhet. I huvudsak har jag varit verksam i Kungälv och i Ale.

Mäklare Jane Isaksson
Jane Isaksson mäklare
Jane Isaksson

Som mäklare är jag positiv, ambitiös och noggrann. Min drivkraft är att tillsammans med dig som kund genomföra ert livs största affär med stort engagemang och att ständigt överträffa era förväntningar. Jag brinner för mitt jobb och kommer därför alltid göra mitt yttersta för att du som kund ska känna dig trygg och delaktig genom hela bostadsaffären.

Mäklare Jerry Nyberg
Jerry Nyberg mäklare
Jerry Nyberg

Jag är en ung, hungrig mäklare som brinner för varje affär, för mig är det viktigt att ni ska känna er trygga när ni väljer mäklare och det strävar jag alltid efter. Jag vill även se till att ni får bästa möjliga service och finns till ert förfogande under hela förmedlingsprocessen.

Mäklare Joakim Tevell
Joakim Tevell mäklare
Joakim Tevell

Jag är i uppväxt i Kungälv och besitter stor kunskap om området och har medverkat vid många lyckade bostadsaffärer. Jag är noggrann och strukturerad i mitt sätt att arbeta och ser alltid till både köparen och säljarens bästa.

Mäklare Johan Svensson
Johan Svensson mäklare
Johan Svensson

Jag ser till att du får bäst betalt för din bostad. Mitt driv, mitt engagemang och min känsla för marknadsföring är tre bidragande faktorer till att det gått så bra för mig. Jag vet hur du skall marknadsföra din bostad på bästa sätt och detta medför att du som kund får bättre betalt.

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv

Gymnasiegatan 2
442 34 Kungälv

kungalv@erasweden.com

0303-642 80

Är du kontorschef på ERA Axelssons Fastighetsbyrå Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.