Elvins Mäklarbyrå

Elvins Mäklarbyrå

Elvins Mäklarbyrå

På Elvins mäklarbyrå arbetar fastighetsmäklarna Jan Elvin och Karolina Elvin. Tillsammans driver de en av Norrköpings personligaste byråer inom bostadsförsäljning. Deras driv är nöjda kunder och att hjälpa till att hitta de bästa lösningarna utifrån familjesituation, fritidssysselsättning och önskemål.

Oavsett om du söker en ny bostad eller vill sälja din egen så är du i trygga händer. Jan och Karolina har båda flera års erfarenhet av försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, hästgårdar, nyproduktion, tomter, kommersiella fastigheter med mera. Välkommen att göra din viktigaste affär!

Omdömen från tidigare bostadssäljare

Våra mäklare

Mäklare Karolina Elvin
Karolina Elvin mäklare
Karolina Elvin

Jag är otroligt driven, positiv och säljande utan att verka påflugen. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och jag har under åren sålt allt från kojor till slott. Mitt genuina sett och min drivkraft återspeglas i mitt arbete. Jag rekommenderas av både mina köpare och mina säljare vilket måste ses som ett mycket gott betyg.

Mäklare Jan Elvin
Jan Elvin

Jan Elvin är mäklare på Elvins Mäklarbyrå och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Gryt, Gusum, Kimstad, Kolmården, Norrköping, Norsholm, Ringarum, Skärblacka, Svärtinge, Valdemarsvik, Vikbolandet och Åby.

Elvins Mäklarbyrå

Knäppingsborgsgatan 38
602 26 Norrköping

info@elvinsmaklarbyra.se

011-23 02 50

Är du kontorschef på Elvins Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.